Posts

Showing posts from April 13, 2010

Tic-Tac

Cred ca am fantome. Sau sunt pe cale de a avea fantome. De ceva vreme, de cand s-a facut cald, se aud in peretele de langa pat tot felul de zgomote, ca si cum ar fiii. fantome,
But of course ca nu e vorba despre fantome - I hope - ci despre niste pasari care si-au facut cuib, intre panoul publicitar si perete si probabil se razvratesc uneori si dau cu ciocul in perete. Sau poate le deranjez eu uneori si din cauza asta bat in perete, ca sa nu mai fac galagie.
Cum ar fi ca la un moment dat, dupa sapaturi si sapaturi sa ajunga la mine in camera. Noaptea, ca doar noaptea fac galagie.

He made my night :)

Il cheama Florin si e cel mai tare taximetrist. E un nene care are in jur de 40 de ani, o fetita de sase ani si vorbeste fain si mult. Si e asa open de parca ar cunoaste oamenii de mult timp.
Si are o voce interesanta incat parca-ti tot vine sa-l asculti. 
Si nu s-a barbierit de noua zile ca i-a murit soacra, dar maine dimineata se barbiereste.
Si vorbea asa frumos si tot zicea: "Mai Oana", "Stii tu, Oana". I love it cand imi zice cineva pe nume, ca pana la urma de-aia il am :) si da, stiu ca am mai scris asta pe blog. Aaaa... si m-a intrebat cand am intrat in masina "numele de cod" si am zis "Oana" si el a zis "Un client mi-a zis 007" :)
Si nu ii plac aia care fac shaorma si umbla cu mainile pe bani si apoi pe mancare.
Si mi-a zis ca par de 21-22 de ani, dar sigur am cu cinci mai mult :)
Si m-a binedispus brusc. Parca mi-a trecut pentru moment si the fu##ing pain I fu##ing felt in my stomach all fu##ing day long. Am ceva stomach bug or s…