Posts

Showing posts from September 10, 2009

A face mancare sau nu

Image
Asta-i alegerea... din cele prezentate anterior. A face mancare sau nu

Muschiulet de porc, tavalit prin piper, cu verdeata si struguri, la cuptor.

Cam asa arata inainte sa-l bag la cuptor. Daca nu ma apuc, finally, de invatat, postez cateva imagini si cu el gata.

Dedicatie pentru colegii care mor de foame, acum, la serviciu :DBig Bang

Stii zilele alea in care ai impresia ca in interiorul tau e asa dezordine, de parca ideile ti-ar fi fugit, aiurea prin corp de parca ai fi un fel de vid cu o coaja de piele si par si extremitati cu unghii.

Sunt zilele alea in care parca as vrea sa nu fiu eu. Nu sa fiu altcineva, pentru ca nu-mi place nimeni indeajuns de mult incat sa vrea sa schimb locul cu altcineva. Ma prefer pe mine oricui altcuiva, cu toate greselile si multele defecte. Dar asa... sa nu fiu eu. Sa fiu intr-o stare de imponderabilitate psihica... Naiba stie.

Am si de invatat pentru restanta aia amarata - pentru ca n-am ajuns la examen in vara - si am avut vreo 3 luni sa invat si ma apuc acum, pe ultima suta de metri. De fapt... ma apuc? Da, am invata putin - si am uitat intre timp :D - in concediu in Bulgaria. Era unul dintre cele mai placute lucruri pe care le puteam face acolo. Fucked up! Si, totusi, all in all, vara asta a fost aproape perfecta... doar am stat o saptamana la Cluj. Cat sa compenseze pentru o mie de…