Posts

Showing posts from March 25, 2007

Concluzii...

In weekend-ul asta am ajuns la niste concluzii:

1. Niciodata sa nu ai incredere in frizeri/coafeze

2. Degeaba iese altcineva vinovat daca nu esti sigur ca nu ai fost tu de vina

3. Sorin avea dreptate

4. Degeaba incerci sa construiesti castele de nisip daca nu te stii indeajuns de departe de mare

5. Chiar daca iti place spanacul, asta nu inseamna ca trebuie sa-l cumperi pe tot din piata

Si am o nedumerire:

Oare cand un geam se sparge si nu mai ai cum sa-l inchizi te va trage intotdeauna curentul sau poti pur si simplu sa parasesti camera?

Pe asfalt

E imposibil sa ne ferim de umbre pentru ca e imposibil sa traim fara lumina. Si, ce-i mai enervant e faptul ca umbrele sunt mereu, pretutindeni, peste tot. Nu e indeajuns sa zici ca o sa privesti doar inainte, sau inapoi, sau in stanga sau...oriunde altundeva. Pentru ca isi fac loc... peste tot. Si poti sa incerci sa privesti in sus sau in jos doar ca tot le atingi intr-un fel sau altul cu privirea. Campul nostru vizual e indeajuns de larg.
Acum multi ani, vreo... 18 cred, cand mergeam pe strada cu mama de mana ma feream de umbre. Umbrele celorlalti. Nu voiam sa le calc pentru ca umbra era mult prea reala si chiar daca nu avea aceeasi substanta, era imaginea obiectului pe care il reflecta. Mai tarziu, umbrele nu mai aveau nicio semnificatie pentru mine. Erau doar... umbre. Si, apoi, mai tarziu, am realizat ca nu ai cum sa scapi de umbre si ca, inveitabil trebuie sa treci prin ele, sa le calci. Intr-un mod straniu fac parte din noi. Si te urmaresc, iti iau forma. La fel cum trecutul te …