Posts

Showing posts from June 24, 2007

Intre superstitie si coincidenta

Scriam in urma cu un anumit numar de luni ceva despre superstitii. Ca am avut si eu ca tot omul si am scapat de ele. In fine. Cred ca incep sa am altele, mai ciudate. Superstitii legate de nume, de locuri, de o anumita pereche de blugi in combinatie cu o anumita pereche de pantofi sport, de banii pe care ii dau unei anumite persoane. Deci, sa le luam oarecum pe rand.

1. Inainte sa vorbesc cu cineva, sa impart aerul din aceeasi incapere sau sa mai stiu eu ce... sa calc pe acelasi trotuar, ii cer buletinul/certificatul de nastere/legitimatia de serviciu sau whatever else. Am inceput sa am o problema cu un anumit nume. Am inceput e mic cuvant. Acum am acceptat ca am o problema, dupa ce timp de cativa ani m-a batut la cap un fost coleg de serviciu. Well, Andrei, ai dreptate. Si incep sa cred ca are si variatii. Ah, nu am zis numele. E Bogdan. Si variatia e Dan.

2. Orice fac, probabil si daca zbor, cand imi iau pe mine blugii aia pe care i-am franjurat in combinatie cu adidasii aia negri cu …

Coke Live Fest, ziua a 2-a

De ce nu incep cu prima zi? Pentru ca nu am fost in prima zi. Doar ieri, la Prodigy si la Vanilla Ice. Well, Prodigy trebuia sa cante o ora si 30 de minute. De la 22:05 la 23:35. Au aparut pe scena la 22:45-50 si la 23:50 au plecat, asa brusc. Pe moment am crezut ca au luat o pauza ceva. (mai avusesera doua in timpul concertului). All in all a fost ok. Mi-am amintit de vremurile veeechi (acum vreo 10-12 ani) cand Prodigy chiar era "tare" si cand faceam pogo :)
Vanilla Ice a aparut la vreo 20 de min dupa Prodigy. Jumatate din cei prezenti plecasera deja pe la casele lor, unii dormeau pe iarba si ctavea grupulete mici asteptau sa inceapa Vanilla. Ok. A aparut pe scena, ragusit si cu muuulte sticle de 0.50 de apa minerala/plata. Le tot desfacea si le arunca pe public. Una dupa alta dupa alta dupa alta dupa... ati prins ideea. Psihanalistul din mine poate sa gaseasca ceva complex in sticlele cu apa aruncate pe public :p.

In fine. Stampila de pe mana nu se duce. Adica din neagra a…