Posts

Showing posts from September 11, 2007

Lose myself

M-am scaldat in alte ape azi, oricum nu intr-ale mele. Ma regasesc in imaginea unui om mult prea trist, care nu mai are nicio tragere de inima nici sa salveze aparentele. O strada lunga, culminant de pustie si fara niciun zgomot. Si pasii mei se pierd undeva intr-un asfalt moale care nu lasa ecou.
Gri - contopire a doua non-culori, alb si negru. Adica un fel de nimic cu N uimitor de mare si scris apasat incat lasa urme, ca niste dare lungi ale unor amintiri de care nu mai ai unde sa te ascunzi... sau pe care nu ai unde sa le ascunzi, cu ce sa le inlocuiesti sau whatever. Ma inconjoara tot ce e negativ si negativist. Ma gandeam ca daca o sa fug pe taramuri britanice vreo doua zile, ma refugiez cumva, dar acum nici ideea asta nu mai imi surade. O sa fiu in ton cu Londra, ploioasa si agasanta... sau poate agasata.


Depeche Mode - Only when I lose myself

9/11 WTC Pentagon

9/11... Peste tot, titluri mari ca se implinesc 6 ani de la atentate (WTC si Pentagon), ca anul acesta ceremoniile de comemorare nu mai au loc la Ground Zero, ca oamenii s-au saturat de chestiile astea pentru ca "sunt prea politice" ca Bush zice nu stiu ce sau a facut nu stiu ce, ca teroristii aia fac si dreg ca... So? Mare zarva mare in jurul unui punct mort. Uite cineva care de 6 ani se tot lupta sa puna mana pe informatii si sa le propage atat in mediul virtual cat si la TV, radio and so on. E un prieten de-al meu foarte drag, Paul Dorneanu, si, daca aveti timp, intrati aici: http://www.infocon.ro/ si la http://www.rufon.org/. Cautati ce tine de 9/11 si, daca aveti chef, va spun eu ca va veti lovi si de alte chestii interesante.

Enjoy! Eu nu mai zic nimic pentru ca sunt destul de multe spuse acolo.

Pasiuni

Nu o sa inteleg vreodata jocurile de noroc, de orice fel ar fi ele. Ori e fun, ori... nu e. In fine. Am eu tendinta, uneori, sa incadrez persoanele pe care le cunosc in anumite grupuri, dupa numele lor. Adica mi se intampla ca sa intalnesc anumite caracterisitici, oarecum iesite din banal, la persoane cu acelasi nume. Da, stiu, poate fi doar concidenta, insa... Anyway, am ajuns azi la numele Gabi. Deci, am avut candva un coleg de servicu pe nume Gabi. Acum am un alt coleg de serviciu, tot pe nume Gabi. Ce au in comun? Joaca poker sau mai stiu eu ce. Adica nu doar for fun. In mod serios, pe bani sau pe ce mai vor ei. E si asta un drog, pana la urma. Dar, intr-un final, fiecare e liber. Si libertatea asta, nu e, totusi, un cuvant absolut. Din orice punct de vedere ati vrea sa priviti. Nu pot sa zic. Si eu am jucat. Dar pe altceva. Si nu va ganditi la prostii. Am jucat pe chipsuri/covrigei sau pe alte chestii comestibile.
Trecand peste chestiile astea, unei tipe nu ii place sa stea deasup…