Posts

Showing posts from March 23, 2010

Chad Kroeger - Hero

Detinatoarea cheii de la metrou

Of course. Am mai patit-o o data, cand plecam seara tarziu obosita de la munca, dar atunci a fost mai... scurt. Azi-dimineata nu.
Am ajuns la metrou si am scos cheia din geanta, m-am pozitionat in fata aparatului de la intrare si am stat sa ma gandesc cum naiba deschid eu :))
Tipa de la ghiseu se uita la mine asa ca in desene animate, parca ii iesisera ochii din orbite. Mi-am dat seama ca e ceva gresit la mijloc atunci cand i-am vazut privirea. Am scos abonamentul si am intrat repede de tot, am fugit pe scari si, finally, am iesit din campul ei vizual :D

Lost an old friend 2day but bought a new shiny one

Image
Da, pentru ca asa-i cu prietenii, ii pierzi si-ti cumperi altii. Nu, nu, nu. Dupa o grea si lunga suferinta, mi-a murit pc-ul azi. Am stat vreo 10 minute pe covor, langa el... Dar ce sa-i faci? Fugi repede, ia un pc nou - cum voiam de asta-vara-. Asta nou e simpatic - desi nu sforaie asa precum celalalt si o sa ma simt noaptea singura.

Soon I hope imi recuperez toata viata stocata pe hardul vechi.

In principiu, am pierdut jumatate de dupa-amiaza, toata seara si ceva din noapte instaland si cautand si enervandu-ma dar tot raul spre bine. Toate merg mai bine. Pana si internetul - pana la urma, poate nu aia de la upc erau naspa, ci pc-ul meu. Zboara torentele - pana acum se tarau asa... -

Si, of course, e cam gol acum. Pe langa antivirus, ceva programele si utorrent of course nu prea are nimic, dar acum o sa pot sa-mi pun tot ce vreau - si PS pe care nu-l mai am de vreun an - fara sa crape my dear old friend, care a crapat deja.

N-am poze, n-am muzica, n-am filmele mele, n-am docurile...…