Posts

Showing posts from September 15, 2007

Switchfoot - Dare you to move

...

Image
Departe, in timp. Uneori, insa, timpul nu e suficient si trebuie si spatiu. In curand, poate, o sa las in urma tot ce-a fost, ca sa zic asa. Si nu-i o chestie trista. E un inceput frumos si promitator care, de fapt, e in cea mai mare ceata. S-ar putea sa-mi umplu valizele cu tot ce-am fost si sunt si am si sa ma mut pe undeva pe langa Cismigiu...

Si-am zis ca mi-a placut Londra, pentru cum arat orasul si pentru ce mi-a readus mie. Un pic de incredere si je m'enfische-ism de care aveam nevoie. In Londra se mananca mult spanac. Si mie-mi place spanacul. Cafeaua e cam aiurea si fara gust dar oricum eu nu sunt fan cafea si amenzile pentru fumatul in zonele interzise (adik mai peste tot) sunt exorbitante.

La expozitia unde am fost, DSEi London, am vazut atatea arme si echipament militar de-mi venea sa... dau o spargere :)

Desi era militarie mare la intrare peste tot. O hala imensa cu peste 2000 de standuri cu tancuri, arme, machete de tot felul, submarine and so on war related.

Am vazut un…

This is London

Londra nu m-a asteptat cu ploaie. Londra m-a asteptat calda si serioasa, putin gri, putin cu nasul pe sus, putin "je m'en fische", cu un cer uneori albastru si alteori putin spre gri. Ca un barbat care te face sa zbori. Sa simti, macar, ca zbori. Cum aproape zilnic ma indragostesc de cate ceva, de oameni mai putin, pentru ca oamenii... nu sunt ca Londra, pot sa zic ca m-am indragostit putin mai mult de Londra si Bucurestiul m-a durut putin, cand am sosit.
O sa pun si poze, o sa revin cu detalii intr-o zi maine-poimaine si-o sa revin... ca sa nu ma uite, ca sa nu uit...