Posts

Showing posts from February 3, 2010

Ciresarii, Fratii Jderi si ceva Liceeni :)

Image
Liceeni, Ciresarii, Amza Pellea, De ce trag clipotele, Mitica?, Fratii Jderi, Nea Marin, Take Ianke si Cadir si multi multi altii.

Eu ma delectez momentan cu Ciresarii, dar in total sunt 104 giga de filme si documentare romanesti, pe care o sa le iau pe rand. If you wanna enjoy -> http://ow.ly/12mDv

One of those days

Mda... azi e one of those days cand imi vine sa plec si sa ma plimb aiurea pe strazi. Departe sau aproape sau mi-e totuna. Pentru ca n-am chef. Ma simt asa cum se simte, probabil, calculatorul meu care are un cablu cam subred si uneori, cand il pornesc apare pe ecran - disk boot error please insert system disk and press enter - Si-l restartez de cateva ori, apasand pe cablurile alea si porneste. It's old and grumpy. Asa-s si eu, grumpy. Old nu. Nu inca cel putin.

Anyway. Azi, un nene pe la vreo 50+ ani, pe strada, vorbea la telefon: "Da, Adela, acum am intrat in birou" Come on!!! Unde? Ce birou? Lucrezi la drumuri si strazi? Dar aia n-au birouri, au doar asfalt si praf si galagie.

Un tip in metrou pe la vreo 30+ ani vorbea singur. Si radea, si-si raspundea. Si nu, nu avea handsfree. Asa era el, cam sui, pierdut in universul lui bizar. Si nu bizar fain, bizar naspa.

Am aflat tot in pe drum de la metrou la birou, de ce-i criza financiară. Ma rog, nu am aflat, mi-am dat seam…