Posts

Showing posts from March 21, 2008

Cercetatorii spun: Femeile deprimate vor sex

Image
O cercetatoare din Australia, Sabura Allen pe numele ei, a ajuns la concluzia ca femeile deprimate vor sex. Se pare ca persoanele implinite sunt mai putin dornice sa faca dragoste decat cele deprimate. Mai ales femeile singure au un apetit sexual cu 35% mai ridicat decat cele implicate intr-o relatie fericita. Si, pentru ele, sexul e ca un fel de tratament.

Cercetatorii spun: dragostea nu exista

Image
Pentru cei care inca se mai uita la filme siropoase cu lacrimi in ochi, pentru cei care cred in broaste ce ascun printi sau in cine stie ce sirene, pentru cei care isi fac planuri de genul la 28 de ani o sa am o casnicie fericita, un copil vesel si viatza mea o sa bata filmul, cercetatorii sun NU!
In urma nu stiu carui sondaj s-a ajuns la urmatoarele concluzii:
Pentru a-ti gasi jumatatea trebuie sa ai 22 de intalniri nereusite, trei aventuri de-o noapte si trei relatii de lunga durata.
Printre participantii la sondaj sunt si cativa norocosi. 15% dintre repondenti au spus ca au intalnit persoana potrivita dupa mai putin de 5 relatii nereusite.
La extrema cealalta se afla cei pretentiosi sau, dupa caz, ghinionisti, care au avut mai mult de 50 de parteneri inainte de a intalni marea dragoste.

ZIC EU: Cu toate astea, intregul concept nu se roteste ametitor in jurul unei iubiri perfecte sau mai stiu eu ce. Dragostea, asa cum o fi ea, trece prin stomac si nu sub forma de fluturi. Iar Tudor Opri…