Posts

Showing posts from December 5, 2009

Mos Nicolae sunt eu

Acum multi, multi ani, pe 5 decembrie, aveam treaba toata ziua. Luam la rand toata incaltamintea (cizme, pantofi, papuci samd) si le spalam, le lustruiam, le dadeam cu tone de crema.
Seara, le aliniam pe hol - pentru unii stiu ca Mos Nicolae vine la geam - si a doua zi de dimineata, fugeam repede repede sa vad ce mi-a adus. Si mereu imi aducea multe multe lucruri. Aveam toti pantofii plini. Si Mos Craciun imi aducea mereu un sac plin :D (tare cuminte trebuie sa fi fost).

Anul trecut, desi casa era evident goala si nu ar fi putut sa-mi puna cineva cadouri in pantofi, in dimineata de 6 decembrie am mers repede pe hol... Intr-un mod semiconstient, stiind ca nu o sa gasesc nimic dar, totusi... Si era liniste apasatoare, pantofii toti goi, nici urma de cadou. M-am intors in pat cu un sentiment asa ciudat.

Anul asta, o sa fiu eu Mos Nicolae. Maine spre dimineata, o sa sosesc acasa la mama si la tata si in speranta ca nuse trezesc cand deschid usa, o sa intru tiptil, o sa le umplu pantofii de c…