Posts

Showing posts from August 17, 2010

Iubire. Love. Amor. Liebe. Amour. Amore.

Image
Subiect la moda, care incepe, in unele cazuri, pe la 17 ani si creste in intesitate pana pe la 25... apoi se si te confuzeaza. Dupa 30 il cunosti, il predai sa unu te mai intereseaza. Cel putin asa vad eu, lucrurile acum, din observatii, din discutii, din disectii. Asa ca hai sa prezentam definitii adunate in ultima vreme ca intr-un mic, inutil si simpatic, totusi, studiu... printre cuvantatoarele de langa mine si din mine, adica eu. 1. Iubirea e atunci cand simti acel wow 2. Iubirea e atuntci cand cunosti pe cineva si il accepti asa cum e, cand ii stii toate secretele, cand ii cunosti ideile, gandurile, aspiratiile, conceptiile despre viata 3. Iubirea e atunci cand ai renunta la orice pentru persoana de langa tine, cand ti-ai da viata pentru ea 4. Iubirea e siguranta, incredere, confort, acceptare, obisnuinta, sprijin 5. iubirea e atunci cand faci sex cu cineva si simti ca te potrivesti cu persoana cealalta de parca mai demult ati fi facut parte din acelasi trup 6. Iubirea e sa

La mai mare, la mai tare...

Image
Ce mai cu toate spamurile alea cu diverse cresteri, mariri si tonifieri. Acum poti sa te rezolvi simplu, fara pastile, creme, bisturiu si multi bani. 8.95 dolari. Atat costa. In plus trebuie sa stii sa citesti (limba nu conteaza) sau sa ai langa tine pe cineva care stie. Pe eBay cineva a inceput sa-si caute curiosi, disperati si fraieri care vor scoate aproape 10 dolari din buzunar pentru descantece de crestere a fundului, a sanilor sau a penisului. Mai multe n-am cautat, dar posibil sa fie si pentru par, picioare, dinti, unghii si, de ce nu, creierul mic, sa se faca si el mare. Cate 10 bucati de descantec, zice anuntul X 8.95 dolari = apar ceva bani. Si, uimitor, dupa terminarea stocului, baba-vrajitoarea gaseste ea alte cuvinte mieroase care sa-ti creasca... tensiunea de nervi cand vezi ca ai dat banii degeaba.  Astfel, va dorim la mai mare, la mai tare si... aveti grija, ca daca nu ziceti descantecul bine se va ajunge la mai multi sau la mai multe!!!

Reason to kill yourself

:(( Bullshit! Mereu m-au enervat cercetătorii ăştia britanici. Mă rog, enervat ÅŸi amuzat în acelaÅŸi timp. Ok... mai mult amuzat pentru că au idei ÅŸi sunt idioÅ£i în acelaÅŸi timp, fără ca aceste două lucruri să aibă vreo legătură între ele, mai departe de o graniţă a lexicului. Acum, în schimb... au prezentat o idee aiurea, sumbră ÅŸi pe care dacă ar fi să o crezi e ca ÅŸi cum ai spune "ok, life's over, hand me a gun". Sună cam aÅŸa -  omg!!! "Research has shown that by the age of 25, as much as 98% of our creativity has vanished" Come on! Pai dacă our creativity has vanished atunci trăim aproape degeaba... You've reached 25 and now you're turning into a robot - ar fi sunat la fel... ba chiar mai bine.