Posts

Showing posts from April 24, 2010

Des enfants qui se jouent...

Ok. Aiurea din partea francezilor. Mare prostie, n-am ce zice, la faza cu salutul. Si e trist din partea noastra pentru ca asa am ajuns sa ne reprezentam tara, prin cercetori si hoti. Stim sa intindem mana si ne place sa primim, sa ni se dea gratis, sa fie 1+1 la pret de 1, sa pacalim, sa ne furam caciula, sa moara capra vecinului...

Dar nu, nu sunt de acord cu toti cei care striga in cor "bravo" pentru raspunsul nostru. E cu totul altceva. Noi am fost rai si ne-am legat de cu totul altceva. Am vrut sa ii lovim aiurea, ca niste copii prosti. Care e legatura dintre cersetorii de romani si prizonierii de razboi? It's just 2 much. Puteam sa raspundem funny&smart, dar n-am facut-o. Am zis sa le dam in cap, venind incet din spatele lor. Mi se pare oarecum romanesc intr-un mod urat. E aiurea, mult prea aiurea. Ei au demonstrat ca suntem rai si prosti, iar noi am demonstrat ca suntem inumani si razbunatori si, mai ales, puerili.

Despre asta vorbesc, daca mai e cineva care n…

Sleep on it

Image
Nu, cartile nu au murit de tot, ci au devenit mobilier. Sau bibliotecile s-au tranasformat in scaune, paturi si alte asemenea. Very nice, pentru ca ti sde face chef de-o pagina, ridici mana si alegi. In orice caz. E kind of cool si pe de alta parte, am impresia ca unii oameni ar prefera ca volumele colorate de pe margini sa fie fake sau doar pictate sau un model, pentru ca daca sunt reale le pot cadea in cap. La ce altceva ar mai putea fi bune?!

Running backwards. It sometimes makes you feel good

Is it?Or is it?Or is it... 16 again?