Posts

Showing posts from September 19, 2007

Si uite ca a venit clipa...

Mama, poti sa te bucuri. Mi-a venit mintea la cap, vreau sa ma comport ca un om normal, cu responsabilitate, care, pentru a putea face parte din societate trebuie sa aiba o familie a lui. Da, exact, ma marit! Si mai poti sa te bucuri pentru ca nu e cu cine credeai tu si voia el - ca eu incercam sa merg contra curentului si sa cred ca se poate si fara -. Pe de alta parte, poti sa te intristezi ca nu e nici cu cine vrei tu. Pana sa ajungi sa-l cunosti, vreau sa te anunt ca e un tip care are grija sa nu mor de foame, sete si sa nu-mi lipseasca tigarile la ore tarzii din noapte. Exact. E nenea ala mai batran ca tata, care lucreaza in tura de noapte la non-stop-ul din zona. Dupa ce m-a vrajit de cateva luni de zile ca am cel mai frumos zambet pe care l-a vazut vreodata, ca sunt clienta lui preferata si ca fete ca mine mai rar gasesti, astazi mi-a zis ca in fiecare zi citeste ce scriu si ca daca ar fi tanar ar indrazni sa ma ceara de nevasta :))
So, mom, your dreams came true. Da sfoara in t…

Plic-ti-sea-la

Si fusese candva, acum mai multe ore... dimineata. Si va trece si ziua de azi, pierduta ca o gura de fum suflata intr-un pahar. Ridicandu-se incet, pierzandu-se niciunde. In curand nu va mai fi nimic. Sa iei decizii sau sa onorezi promisiuni. Dezordine exterioara, dezordine interioara. E prea tarziu sa intind mana si sa opresc ceasul. Sa il arunc de pereti, sa ma ascund sub plapuma si sa inchid ochii. Aici nu mai e nimic. Nici macar intuneric, senzatii de cald, urme de somn, monitorul calculatorului care palpaie cumva, monoton. Astept pe un prag, pana mi se va face frig. E interesant sa te bazezi pe idei si zilele care vor urma incat sa nu mai faci nimic, sa tragi de timp pentru ca si asa nu mai conteaza. Cand eram mica ma fascinau viermii de matase. Tot timpul cand mergeam cu ai mei sa-i vedem sau whatever faceau ei acolo, imi luam cativa acasa pentru ca erau moi si calzi, pentru ca erau buni au pur si simplu pentru ca aveam impresia ca daca ii las acolo o sa moara. Nu ca ar avea sen…

25 de ani de smiley

Semnul :) implineste azi 25 de ani de existenta. Acest smiley a fost inventat de Scott Fahlam, expert in IT la o firma din Pittsburgh. El a fost primul om din lume care a folosit :) pentru a forma un zambet, intr-un email.

25 de ani de smiley

Semnul :) implineste azi 25 de ani de existenta. Acest smiley a fost inventat de Scott Fahlam, expert in IT la o firma din Pittsburgh. El a fost primul om din lume care a folosit :) pentru a forma un zambet, intr-un email.