For the new road I'm taking!

Vreau un inceput… nou. Da, da, e corect inceput nou, va spun eu. Cu idei noi si oameni noi si, mai ales cu o casutza noua (inchiriata… personala o sa mai dureze vreun an si ceva). De abia astept... sa o gasesc intai (coelga mi-am gasit deja). Inceputurile sunt intotdeauna frumoase si nu vad de ce n-ar fi frumoasa si continuarea. Poate oare sa fie o continuare formata mereu din mici inceputuri? Eu zic ca da. Desi ziua de azi e aproape cat se poate de imposibila, I sense a smile :) Yep, and it’s mine!

Drept urmare, asta seara o sa ma tund! Nu scurt. Frumos. Si-apoi… nu stiu. Vad eu ce fac. Adica nu o sa mai stau cu mainile in san gandindu-ma daca si cum si ce. Take some action woman! imi zic si-am pornit la drum. Gata. Nu mai inghit problemele nimanui (unii stiu la cine ma refer) si gata cu parerile de rau si mila.

A fresh beginning starts today (well, or someday very very soon)


PS: Stie cineva pe... cineva care inchiriaza un apartament cu 2 camere? :D

Comments

Cavalary said…
Daca tot incepi drumuri, cand apuci sa mai si ajungi la o destinatie? Fiecare nou inceput inseamna ca tot ce-a fost pana atunci n-a avut sens... Dar amintirea tot te va trage inapoi oricat incerci sa n-o lasi (poate mai ales daca incerci sa n-o lasi), astfel incat fiecare nou drum va fi parcurs si mai incet decat precedentul...
Tzuni said…
Permite-mi sa te contrazic. O sa ajung si la o destinatie intr-o zi. Am ajuns la diverse destinatii si pana in prezent. Poate ca nu am ajuns inca la cea potrivita. De fapt, toate inceputurile astea sunt mici drumuri dintr-un drum mai mare.
E ca si un drum cu mai multe intersectii. Si fiecare inceput e de fapt alegerea unui sens de mers. Amintirea nu te trage inapoi, pentru ca o porti mereu in tine. Si a alege ceva nu inseamna a incerca sa renunti la ce a fost. Unele obiecte sunt pur si simplu "still", nu pot merge mai departe cu tine.
Cavalary said…
Poate, dar uneori e mai bine sa vrei sa fii acolo unde esti decat sa fii acolo unde vrei sa fii... (Mda, uite cine vorbeste...)

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii