Mama lor de italieni si sinonimia roman-rrom

Romania - Italia / Romania-a Italia / Romania - Italia...

A explodad vulcanul si ploua cu acuzatii, rromii se revarsa in grupuri grupulete spre granitele tarii.
Faza faina e ca am inceput sa macelarim italienii si pe plaiuri romanesti, nu doar acolo la ei in tara. Luni un macaronar dintr-asta a fost impuscat in cap in Arad, in timpul unei "partide legale de vanatoare". Legala... Aham.

Ok. Sa analizam.
- a fost impusccat in cap dupa ce a iesit de la locul unde trebuia sa stea la panda si s-a ascuns in tufis iar un alt vanator l-a confundat cu o vulpe sau alt animal mic si a tras.
Fie. Ideea e ca a fost impuscat cu un glont. Daca vanatoarea era legala adica ar fi impuscat fazani sau vulpi sau iepuri, nu ar fi avut gloante. Ar fi folosit alice. Iar alicele alea, cand nenea vanatoru' roman, a tras cu ele s-ar fi imprastiat peste tot si l-ar fi ciuruit pe saracul italian. Ma rog, oricum ar fi murit. Tot aia e.
Dar, daca faza asta e ascunsa si ei nu erau la vanatoare legala ci la braconaj de... sa zicem mistreti, oare ce s-a mai ascuns?
Ca inainte de vanatoare au luat cate o palinca fiarta ca sa le tina de frig?
Ca nenea vanatoru' a tras el "pentru ca i s-a parut ca e un animal mic, fara sa se uite prin luneta? Sai vizibilitatea era incredibil de mica? Sau italienii au fuga de iepure si sunt sireti ca vulpile?

Mda... Domnu' cu mila si oamenii cu resemnarea, ca ce-o fi fost acolo de fapt, nu o sa se afle... decat pe la colturi. Si eu mi-am cam propus sa instaurez unul. Adica un colt.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)