Si poate fi chiar frig. Atunci chiar a inceput sa ninga.

Poate nu au timp (sau au alt timp, nu mai au acel timp), poate sunt prea obositi, poate sunt prea tristi, poate sunt prea ignoranti, poate sunt altfel, poate au alte idei, poate nu mai simt, poate vor altceva, poate nu mai cred (sau cred in altceva...). Oamenii.
Ma tot gandeam ca live sau online toata lumea (aproape) e ceva de genul Fuck Christmas. Well, incepusem sa ma simt ca o pernitza de ace. De fapt visele mele frumoase parca se transformasera asa... aiurea. Partea faina e ca visele frumoase nu pot fi niciodata pernite de ace si nici macar spulberate in vreun fel, tocmai pentru ca sunt vise si n-au materie ca sa le doara. Doar daca nu crezi indeajuns de mult in ele si le transpui aiurea in lucruri si oameni care nu merita, ajungi sa renunti la ele, nu sa se evapore de capul lor.
Pana la urma, nu mai gasesc nici macar bucatele din ceea ce mi-am dat seama ca imi place la ideea de Craciun si alte sarbatori similare. Dar ideea in sine, formata din lucruri marunte si interioare si atemporale in felul lor, exista, poate doar cu scopul de a ma calca pe mine pe coada, de a reinvia morti, de a repeta greseli, de a simti cum in tine existi de mai multe ori, ca atunci cand amintirile dau navala insotite de o sumedenie de sentimente, fiecare cu varsta lui si nu se bat cap in cap. Incearca (si reusesc) sa coexiste ca o combinatie bizara. Ca o intamplare. Asemanarile dintre invalmaseala asta de idei si intamplare sunt ca nimic nu exista daca nu dai primul imbold, daca nu ai rabdare, daca nu crezi si, mai ales, daca nu tii ochii deschisi.

Comments

CRACIUN FERICIT TZUN... si hai acasa...roro, un vin fiert si mai vedem noi :)
sicko said…
"ca atunci cand amintirile dau navala insotite de o sumedenie de sentimente, fiecare cu varsta lui si nu se bat cap in cap" true .. true.. si foarte nice
Tzuni said…
da, tie toate ti se pare foarte nice :). Si mie mi se pare foarte nice ca tie ti se pare foarte nice :)
purliv said…
Dead silence...
Parerea mea e ca visele frumoase vor fi mereu pernite de ace, fie ca vor fi pernite moi sau paturi de spini pentru cei ce viseaza.
Cred ca e frumos sa visezi, indiferent de cat de urat ar fi visul.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)