One of those days

Mda... azi e one of those days cand imi vine sa plec si sa ma plimb aiurea pe strazi. Departe sau aproape sau mi-e totuna. Pentru ca n-am chef. Ma simt asa cum se simte, probabil, calculatorul meu care are un cablu cam subred si uneori, cand il pornesc apare pe ecran - disk boot error please insert system disk and press enter - Si-l restartez de cateva ori, apasand pe cablurile alea si porneste. It's old and grumpy. Asa-s si eu, grumpy. Old nu. Nu inca cel putin.

Anyway. Azi, un nene pe la vreo 50+ ani, pe strada, vorbea la telefon: "Da, Adela, acum am intrat in birou" Come on!!! Unde? Ce birou? Lucrezi la drumuri si strazi? Dar aia n-au birouri, au doar asfalt si praf si galagie.

Un tip in metrou pe la vreo 30+ ani vorbea singur. Si radea, si-si raspundea. Si nu, nu avea handsfree. Asa era el, cam sui, pierdut in universul lui bizar. Si nu bizar fain, bizar naspa.

Am aflat tot in pe drum de la metrou la birou, de ce-i criza financiară. Ma rog, nu am aflat, mi-am dat seama. Păi, de când e lumea şi pământul şi banii - înainte nu ştiu cum o fi fost - oamenii sunt obsedaţi de monede şi de bancnote. Mai degrabă de bancnote. Modele sunt privire cu fruntea încreţită a mirare sau dezgust. Eşti cool la şcoală dacă ai bani, eşti cool dacă ai bani în general, trebuie să îţi găseşti un soţ cu bani sau o amantă bătrână, fake- silicone like, care să aibă bani, te angajezi la firma x şi nu y, prentru că acolo ai salariu mai mare şi patronul are bani şi investiţii şi mai ştiu eu ce, joci la loto pentru că acolo se dau bani, poate şi la eurbingo-ul asta nou. Îţi iei haine cu nume mari, vizibile - armani, gucci şi care-or mai fi - pentru că asta înseamnă, well, bani.
Nu toate. Unii le vizează pe toate. Alţii parţial, pe unele. Şi una-i de ajuns. Ne inundă gândurile, ideile şi portofelele. Şi, ca un răspuns usturător din partea universului s-a născut -semi-fake cum e, totuşi, - criza financiară. Vreţi bani? Now suffer!
Şi suntem încuiaţi în toate conceptele astea că tot ce există e pe bani cu bani sau pentru bani, încât nu putem să găsim şi să concepem, de altfel, soluţii mai simple, mai faine, mai umane care să nu ne solicite financiar, să nu ne dea bătăi de cap şi pe care să nu trebuiască să punem preţ. Oricare ar fi el. Am I right or am I right?

Şi, acum, că am rezolvat problema care bântuie omenirea these days, putem să trecem la lucruri mai de suflet.
Poets of the Fall - au concerte in vara mai peste tot, numai in Romania nu :(( - cu imagini din Supernatural  cum, nu stiti serialul? -



Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)