Sorina ofera sex, contra pantofi, unui metrosexual de Dorobanti

"Ma iubesti doar atunci cand facem sex", spunea ea. "Ma iubesti doar atunci cand iti cumpar pantofi scumpi", spunea el. "Si ce bine arati incaltata cu ei. Goala", adauga el in soapta, in timp ce mainile i se plimbau, in nestire, pe corpul ei inca umed de la dus.


Sorina lucreaza in piata. Vinde fructe. In Dorobanti. Pentru ca sa fie aproape de ei, de baietii cu bani care isi rad parul de pe piept - nu au nevoie de el pentru a fi macho, pentru ca banii sunt mai excitanti decat orice urma de testosteron-. Sorina isi pune in fiecare dimineata fructele in ordine. Nu inainte de a-si aranja sanii in sutienul push-up. Nu, inca nu-si permite o operatie estetica... dar in curand... cine stie?! Asa l-a intalnit pe Daniel, un tip inalt, brunet, cu niste ochi atat de verzi incat ai impresia ca dincolo de oaza lor nu mai exista nimic. I-a vandut niste cirese. Amare. El i-a intins o bancnota de 50 de lei, i-a spus sa pastreze restul si sa foloseasca a doua zi, seara. cartea de vizita pe care i-a dat-o odata cu banii.
Sorina s-a pregatit pentru marea intalnire. Un top pe care scrie mare, cu argintiu, Gucci, blugii scurti, stramti pe fundul lucrat la o sala de cartier. Asa era in ziua in care faceam un material cu o vedeta in piata Dorobanti si am rugat-o sa stea la poze. A zambit larg, aproape lasciv si si-a privit pret de cateva secunde sanii. "Da, stau bine. Sunt doi", i-am spus zambind stupid. "Pitzi" - ma gandeam eu. Pitzi spera si ea sa fie, pentru ca altfel, seara, Daniel nu ar mai fi privit-o cu interes.
Asa au inceput intalnirile lor nocturne. Mai intai, cu cartea de vizita, pana i-a invatat numarul de telefon. Apoi l-a trecut la speed dial. In fiecare marti si joi. La ora 21. Daniel o facea "fata de Dorobanti" iar ea ii oferea niste minute de placere. Cam atat.

Zilele trecute, Sorina mi-a trimis un mail, povestindu-mi viata lor amoroasa, cum el declarase la Happy Hour si la Acces Direct ca se insoara cu o blonda cu sanii mari pe care o culesese de la o expozitie de motoare. Pentru ca sanii ei se potriveau cu un Harley. Vanzatoarea din piata voia sa-si povesteasca amarul in paginile unui tabloid sperand ca astfel, in urma scandalului creat, o sa fie si ea invitata la Happy Hour, la Acces Direct, poate o sa bage si un Show Pacatos si astfel o  cunoasca un alt Daniel si un altul, care sa o iubeasca numai atunci cand fac sex iar ea, la randul ei sa il iubeasca atunci cand ii cumpara pantofi scumpi, in care arata bine goala. Pana cand varsta nu o sa mai fie un atu. Sa profite de cei inca 3-5 ani cat mai aveau pielea, sanii, fundul si zambetul ei.  I-am zis pas si am scris o stire de 12 randuri despre un roman care a fost prins vanzand marujiana in Italia. Nu, nu era mai interesant. Nici nu urma sa aduca trafic mai mult. Pur si simplu, mi s-a parut putin mai onest.

Comments

Ramina said…
Si uite asta este visul oricarei fete pe care o vezi la una din terasele de pe Dorobanti, stand cu un cico im fata ... trist!

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii