Big Brother!

Nu! Nu BB emisiunea, ci BB intr-un sens gen "1984" a lui George Orwell. Cica materia cenusie a unor oameni cu multa materie cenusie activa (adica cercetatori) a scos la lumina o idee -pare-se si un prototip deja-: un aparat care sa-ti citeasca intentiile (bine ca nu chiar gandurile). Desi mi se pare idioata ideea (dar nu ma mira si e ciudat ca se materializeaza de abia acum... desi...) vor sa o puna in practica. Doar in cazurile grave care ridica semne de intrebare la tribunal. Yeah, right! Si marmota... Urmeaza sa ne implementeze la toti cipuri! Jesus!

Comments

Fan Football said…
Iti recomand un film: Equilibrium. ( http://www.imdb.com/title/tt0238380/ )
Anonymous said…
I cant understand your language either.... I´m writing in swedish, and Tzuni is the name of my dog... She´s named after the Tzunami in Asia in 2004.

//Jenny
Fan Football said…
Ma intreb de ce si-a botezat Jeana ciinele dupa numele tsunami-ului. Oare e ciine limbist? Oare ii produce dezastre in living? Oare pute ca biet un cadavru ramas pe malurile Oceanului Indian dupa tsunami?
Tzuni said…
U are evil! Saraca fata ori l-a numit sub forma de... omagiu adus celor care au patit una-alta din cauza tsunami-ului, ori e de-a dreptul sadica si vrea sa-si aminteasca de eveniment. Sau, poate chiar ai dreptate...

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)