Miam-Miam... Buuun. Papa bun
Despre pasiuni ma gandeam sa scriu. Despre ale mele, mai exact si chiar mai exact de-atat, despre mancare.
Legatura? Pai in mod normal legatura ar fi simpla daca eu as avea cu vreo cateva kilograme in plus, nu in minus. Chiar daca nu prea-i logic si de inteles, pasiunea mea (una dintre ele) e mancarea. Restaurantele de toate felurile. Nu-mi place sa merg in cluburi, baruri si altele asemenea, dar o iesire intr-o seara la un restaurant sic sau ciudat e cea mai faina iesire in oras.
La fel cum, spre exemplu, nu-mi place sa merg la cumparaturi si mi s-ar parea absurd, spre exemplu, sa dau 100 de lei (da, da, 1 milion) pe o bluza. O cina, in schimb, cu nota de 100 de lei e cat se poate de ok. Si nu ma refer la un hamburger aruncat pe o farfurie.
Trebuie sa fie mancare. Buna. Multa. Putin picanta. Putin mai grasa (motiv pentru care nu ma dau in vant dupa carnea de pui - e fada, fara grasime, fara gust). Putin altfel. Gatita foarte bine. Daca-i carne sa nu fie prea uscata. Cat de cat in sange merge. Si sa fie mancare.
Nici cartofii prajiti cu o friptura nu se pun. Asta-i un fel de fast-food pe care mi-l fac seara cand nu am chef sa gatesc altceva, dar nu mancare.
De ce tocmai acum m-am gandit sa scriu astea... Pai in ultima vreme am gasit numai restaurate bune de la italian, pana la indian si japonez. Iar acum o sa incerc, zilele astea, unul libanez, care se anunta delicios. Cel putin din ce scrie pe Papa Bun - si Papa Bun are de obicei dreptate.
Legatura? Pai in mod normal legatura ar fi simpla daca eu as avea cu vreo cateva kilograme in plus, nu in minus. Chiar daca nu prea-i logic si de inteles, pasiunea mea (una dintre ele) e mancarea. Restaurantele de toate felurile. Nu-mi place sa merg in cluburi, baruri si altele asemenea, dar o iesire intr-o seara la un restaurant sic sau ciudat e cea mai faina iesire in oras.
La fel cum, spre exemplu, nu-mi place sa merg la cumparaturi si mi s-ar parea absurd, spre exemplu, sa dau 100 de lei (da, da, 1 milion) pe o bluza. O cina, in schimb, cu nota de 100 de lei e cat se poate de ok. Si nu ma refer la un hamburger aruncat pe o farfurie.
Trebuie sa fie mancare. Buna. Multa. Putin picanta. Putin mai grasa (motiv pentru care nu ma dau in vant dupa carnea de pui - e fada, fara grasime, fara gust). Putin altfel. Gatita foarte bine. Daca-i carne sa nu fie prea uscata. Cat de cat in sange merge. Si sa fie mancare.
Nici cartofii prajiti cu o friptura nu se pun. Asta-i un fel de fast-food pe care mi-l fac seara cand nu am chef sa gatesc altceva, dar nu mancare.
De ce tocmai acum m-am gandit sa scriu astea... Pai in ultima vreme am gasit numai restaurate bune de la italian, pana la indian si japonez. Iar acum o sa incerc, zilele astea, unul libanez, care se anunta delicios. Cel putin din ce scrie pe Papa Bun - si Papa Bun are de obicei dreptate.
Comments