Ce aflam de la CNN despre Dracula si al lui castel

Din nou, pentru ca e Halloween-ul, pana si CNN-ul s-a creepy-izat. Intr-un material mai spre blogging asa, un nene povesteste cat de greu, imposibil si cvasiinutil e sa vizitezi Castelul de la Bran.

Ori o fi fost el dus cu zaharelul ori a uitat, dar spune cum a ajuns de la Brasov pana la Bran, cu greu, in trei ore. O fi incurcat Brasovul cu Bucurestiul?


Mai mult, din text si din comentarii - ba chiar e unul pus de un roman - se tot spune ca totul e o ruina. Nu e lux, nu e un loc comfy, dar nici ruina nu e. Si the view e foarte faina.

Ce m-a distrat super mult e un comment al unui tip care ii sfatuieste pe posibilii vizitatori sa nu mearga acolo, ca sa nu fie mancat de vampiri, care pare-se ca sunt reali. "I would NOT go there! Vampirs have been recorded in history for centuries.Some people in certain Europian countries take this very seriously, I have studied about this a bit, even read an explanation that scientifically, it's a recorded rare genetic disease where the patient craves blood"

Nu e totul negru si negativ, dar sunt idei enervante. Pentru mine cel putin. Ca sa vedeti singuri, intrati aici.


Aaaaa si inca o chestie funny. Intr-un top realizat de worldoffemale.com Castelul Bran e situat in top 10 al celor mai ingrozitoare (gen scarry) locuri de pe Pamant. Poate ca idee si concept, dar totusi... Si in acelasi top, chiar mai terifiant decat Castelul lui Dracula se gaseste Coloseumul din Roma. Aceste doua obiective turistice faine si deloc scarry sunt alaturi de cimitire bantuite si Auschwitz. Sa le scuzam, zic eu, pe ele, pe femei, ca e site-ul dedicat lor si doar stim ca suntem considerate a fi mai slabe de inger...

Comments

Anonymous said…
Ai incurcat nitel borcanele. Tu.:) Reportajul ala e, de fapt, despre cetatea Poenari, ridicat de Tepes-Dracula, din Arges. Abia la final se spune ca mai bine se viziteaza Castelul Bran, la mai putin de o ora de mers din Brasov. Branul fiind conectat cel mai mult la legenda lui Dracula, chit ca Tepes in sine a avut prea putina legatura cu el, ca personaj real.;)

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)