El Labirinto del Fauno



Nu-mi place si nu ma pricep sa povestesc filme. Si chiar nu are rost. Insa, e un film pe care ar fi bine sa il vedeti. Din intamplare l-am vazut in weekend si ulterior l-am recomandat unor persoane care-l vazusera tot in weekend. Impresia a fost unanima: "Inteleg de ce a fost ovationat peste 20 de minute la Cannes." Da, chiar e arta cinematografica.

Comments

sicko said…
il am de o luna pe calculator si toata lumea imi zice ca ii bestial si ca merita vazut si tocmai din acest motiv refuz sa il vad singur.

exista filme care te impresioneaza atat de tare ca simti nevoia sa il povesteshti dupa cu cineva si simt ca asta ii un astfel de film si ma incapatanez sa fie complet cu povestea de dupa. Din pacate desi sunt doritori declarati, parca nu sunt si de aia care chiar sa vrea sa il vada :((.

sper sa il vad anul asta....
Cavalary said…
Desi in mod normal nu-mi plac nici cele care pot intra la basme si nici imbinarile dintre fantasy si realitate (I want epic high fantasy! si pe cele din genul asta le cam numeri pe degete), asta chiar mi-a placut. Nu la nivelul de "ovationat 20 de minute", dar presupun ca inseamna ca e pe acolo dintr-un punct de vedere obiectiv daca a putut sa treaca peste subiectivismul meu legat de gen si sa-mi placa :)
Acum ca nu inteleg de ce faun a fost tradus ca Pan e partea a 2-a, dar nu-i locul pt. o discutie faun-satyr-Pan.
Tzuni said…
Putem deschide o asemenea discutie, de ce nu? Intrun post separat. Sau, poate la tine pe blog. I-al tau cavalary.weblog.com, nu?
Cavalary said…
.ro, dar e cam cat de abandonat pare (9 luni intre ultimele 2 post-uri si cele mai vechi sterse pt. ca le am si in alta parte (traduse in engleza)). Dar mi-a revenit cheful de scris in ultimul timp, cred c-o sa am unul in alta parte foarte curand (dar va fi in engleza), asa ca ala o sa dispara de tot. Cat o sa ma si tina cheful asa ramane de vazut...
Fan Football said…
E un film ok, insa nu cred ca e de ovationat 20 de minute. Din pacate sufera exact acolo unde, daca nu ar fi facut-o, ar fi reiesit o pelicula geniala: la imbinarea dintre fantasy si realitate.
Tzuni said…
Da, Eddie, sa stii ca ai ceva dreptate. Si mie mi-a trecut un gand asemanator prin minte, dar asa... razlet, pentru ca apoi m-am cufundat in "de ce mi-a placut" si ideea asta a invins. Subiectiv vorbind.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii