Vampiri si fulgere globulare

Nu ca ar exista vreo legatura. Sunt niste idei care m-au bantuit pe mine in noptile astea enervant de calde. Sau, ar fi o legatura. Pentru unii, si vampirii si fulgerele globulare sunt legate de ... extraterestri si OZN-uri :))

So, vampirii. Ma gandeam, de unde vine chestia asta. Pe de o parte, pot fi legati de fenomenul de canibalism si, intr-un sens asa... mitologic, de mitul zburatorului. O chestie dragutza despre... primul vampir. Pardon, prima "vampira" : D. S-ar zice ca primul vampir ar fi fost Lilith, prima sotie a lui Adam, care, a fost transformata intr-o astfel de creatura nocturna si insetata de sange pentru ca nu a vurt sa accepte inferioritatea fata de barbat. Misoginii! :P Pe de alta parte, e si o boala care determina paloarea fetei si probleme... stomatologice :)) Adik, retragerea gingiilor, astfel incat, caninii par mai mari. Si, stiuta de aproape toata lumea, legenda contesei de origine ungara Elisabetha Bathory, care din intamplare a gustat o picatura de sange, i-a placut si ulterior a inceput sa omoare fete virgine si sa faca baie in sangele lor si mai tarziu sa bea sangele.


Next: fulgerele globulare, confundate de muuulta lume cu UFO-urile. Fenomen rar, au forma sferica sau cilindrica si se "plimba" prin aer. Nu purtate de vant cum dl Emil Strainu (parca) spunea candva intr-o emisiune televizata. In esenta lor sunt "bile" de plasma. Se manifesta mai ales in apropierea sau in timpul unei furtuni. Pot sa apara afara sau chiar in medii inchise (o camera). La final, explodeaza sau dispar incet. Scot de obicei un sunet ca un fel de sfarait.

De ce? Pentru ca asa am avut eu chef la ora asta!

Comments

Anonymous said…
Mai era de mentionat ca un Tic Tac contine numai doua calorii. Si doua Tic Tac contin patru calorii :P... De ce? Pentru ca asa am avut eu chef la ora asta! Si pentru ca tu dormi si eu nu...

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)