Britney Spears dans la bara, striptease, urmeaza un... film porno? :))



Well, fatuca asta a tot tinut in priza ziarele si revistele din intreaga lume, continuand sa socheze prin comportamentul decadent. Parca o face intentionat, dar nu cred ca s-a gansit pana acolo. Macar daca nu mai iese in evidenta cu cantatul, sa iasa cu... fundul. Si cam are cu ce sa iasa, sincer.


Dupa ce a dansat la bara, ca o prostituata, in timpul filmarii unui videoclip, cantareata de 25 de ani se pare ca a prins gustul erotismului...
DE CE? Voila ->

Aflata in Club One in New York, Britney Spears a mers in culise cu intentia de a discuta ceva cu niste dansatori. Se pare insa ca discutia s-a transformat intr-un program de striptease, in urma caruia starleta a ramas doar in lejeria intima. Mai mult, fosta printesa a muzicii pop nu a avut nicio problema in a se lasa fotografiata in compania striperilor alaturi de care s-a destrabalat, unul dintre ei fiind un transsexual... mult mai dezbracat decat artista noastra.. blonda/bruneta... sau cum o fi ea in functie de peruca pe care o poarta. Daca nu stiti deja, de ceva vreme e cheala si nu, nu are cancer/leucemie whatever. E doar... putin insarcinata si nu stie cine-i tatal copilului.
PS: pentru imaginile astea si alte cateva, cautati pe GettyImages

Comments

sicko said…
ma intristeaza...

sa vad cum oameni care au la un moment dat bani, faima si popularitate cat sa ii ajunga la o intreaga tzara subdezvoltata 1 an de zile, dau cu piciorul incaltat in prada la toate astea si ajunga sa faca un al 3 plod pe care nu shtiu daca ii al bodyguardului sau al medicului ginecolog

si ma intristeaza si mai tare ca...

peste vreo 8 ani dupa 10 operatii estetice si o investitie de cateva milioane intr-o casa de discuri o sa ajunga iara idolul unei alte generatii de tineri lipsiti de mentori si eroi.
Tzuni said…
Mda, din pacate asa se intampla. Insa, ma intreb, oare chiar o sa se reabiliteze Britney?
Si... inca o chestie: sa incepem sa facem pariuri cu cati copii o sa mai nasca? :D

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)