Annoying

Ori te misti, ori se misca altii si calca pe tine. Uneori, oamenii au nevoie de timp, sau pur si simplu asa sunt ei, dar cum e sa mori cu armele in mana pentru ca si deoarece si fiindca ti-e jena, nu vrei sau nu ai chef. Solutia? Daca te trage cineva de manecutza si nu merge, poate sa-ti traga o palma si dc nici apoi nu te trezesti, ramai in urma. Sunt rea si uneori imi parea rau. Acum, insa, imi las parerile de rau la o parte. Rup gheata pe care stai si daca nici atunci nu sari sa inoti sa te salvezi, nu ai decat sa te ineci! Totul depinde, intotdeauna, de tine. Stii povestea cu Puiul (Al. Bratescu Voinesti) din cls a-IV-a cand prepelitza sau ce era a zburat spre tarile calde si puiul a ramas, urmarind-o cu privirea, pana cand nu s-a mai vazut? That's life.Nu mi-ar pasa daca nu m-ar interesa, dar ma intereseaza si de asta imi pasa si ii dau un bobarnac in gol! E vorba despre un amic care nu pare sa vrea sa sara in apa, prefera sa se inece sau sa astepte salvarea de nu stiu unde! Si e pacat si pt el, si pt altii... Nope, not me, but life! That's a bitch!

Comments

Anonymous said…
Nope...viata n-are nici o vina...niciodata. Iar pentru unii asta e sensul...asteptarea unei salvari sau chiar vocatia inecului. Nu trebuie sa ne imaginam binele altuia din perspectiva binelui stiut de noi, La el s-ar putea sa apara colorat altfel...spre gri. Si, uneori, te misti...nu stai...dar te misti in alt sens decat ceilalti. Altfel ai crede ca apa e doar H2O, iar copacii inaramesc mai degraba din cauza ploii si nu dintr-un mister mai mare decat insasi toamna...
Tzuni said…
Daca vrei sa te misti in alta directie, atunci de ce zici si "incerci" sa te misti in directia in care te indrepti acum? Vrei altceva, fa altceva. Nu iti face rau singur si nu spune ca de maine vei fi ok, mai ales cand acel maine a tot trecut si tu ramai pe loc. Pe bune.
Anonymous said…
Hmm...nu stiu care e destinatarul acestei cvasi-personalizari a mesajului tau, dar....directia poate fi buna...sensul poate fi discutabil. Cat despre "a-ti face rau singur"...deh...e si chestie de varsta. Sunt varste la care exista o voluptate a autoranirii neintelese de altii. Iar ultima fraza e un pic contradictorie. Daca nu si-ar spune ca maine ar putea fi ok, daca ar constientiza...cu luciditate grava..ca acel "maine" va fi trecut deja...nu si-ar face mai degraba asa...rau singur?...Parol.
Anonymous said…
nu esti rea incerci doar sa faci cumva fata oamenilor care de multe ori iti inseala asteptarile....life is a ugly bitch...frumoasa din spate, dar cand isi intoarce fata......depinde cum privesti....

C.C.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)