Deviatii

Mi-am cumparat betisoare dintr-alea incandescente. De vanilie. Si mie nu-mi place vanilia. Am zambit frumos si m-am purtat bine. Am facut pe plac. Cu o don'soara care nu-mi trezeste astfel de sentimente. Am baut aproape o sticla de bere. Si mie nu-mi place berea. Mi-am uscat parul cu feonul. Si mie nu-mi place feonul. Las parul sa se usuce vraiste cum vrea el. Stilul asta de viata mi se pare prostitutie. Pe bune. Si-ar mai fi atatea de facut, mai ales ca sa impac vreo cateva persoane. Si eu care credeam ca o sa vina ziua cand "yes, mom, I grew up" si o sa fie simplu sa fii fals... Si nu e. Nici macar pentru cine ti-e drag si pentru cine merita.
Eh, na. Ca nu-i chiar tragedie. Din cand in cand trebuie sa-mi amintesc de ce am incetat sa ma mai gandesc la cine ce si de ce zice si sa mai imi pese, atunci cand vad ca-i doare pentru ca nu inteleg si cred ca ei stiu calea dreapta. Uite de-asta!
I am back. For good cum cantau mai demult cei de la Take That, despre care am citit zilele trecute ca s-au reunit and stuff. Si nu o sa ii ascult. Pentru ca nu imi plac.

Comments

sicko said…
postul asta se inscrie intr-o serie lunga de voci razvratite = revolutionare = rebele care pe mine totdeauna ma binedispun la tine, dar care ma fac in acelasi timp si curios .

curios despre cum o fiintza de un metru si un snitzel, mai usoara decat un sac de cartofi si posesoare a unei voci ce cu greu acopera falfaitul unui fluture grabit, poate sa fie asa viteaza si periculoasa :)). mie unu de tine mi frica la fel de mult ca si de ursuletul meu de plus de cand eram mic. :)))

keep fighting .... it makes me smile :)
Tzuni said…
Nu o sa inteleg vreodata de unde pana unde ai ajuns la "un metru si un snitzel". De unde snitzel?! :))

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)