Coffee Art

Daca in ultima vreme beau din cand in cand cafea corelat cu faptul ca nu am avut somn si de vreo 2 ore bantui prin casa/baie/bucatarie... cel putin sa invatz sa fac cafea. (Yeah, right! Desi arata bine rau...)
Enjoy!

Coffee Art - Amazing videos are here

Comments

sicko said…
eu is curios daca afecteaza cu ceva gustul cafelei.

adica obtinerea unei vascozitati potrivite prin introducerea unei cantitati mari de frisca ( pe post de canvas ) plus ca inca nu imi dau seama daca ii variabila numa aria de la suprafata sau toata cantitatea de frisca.

daca difera cantitatea ii clar ca devine imposibila oferirea unui gust specific de brand. hmmm ... ciudat daca reusesc baietii sa nu implice si gustul in toata joaca asta a lor fain de tot.

asa ca ultima mentiune: eu nu beau cafea si nu doar cu indiferenta ci chiar cu respingere, incapatzanare si uneori cu o revolta aproape galagioasa a papilelor gustative.
nici macar cappuccino sau bomboane si ciocolata cu aroma de cafea.
Tzuni said…
Nu bei, stiu, dar asta arata bine. Macar sa-ti incante privirea fara sa te revolti, sa te incapatzanezi sau mai stiu eu ce inclinatii ai tu...
sicko said…
nu shtiu de ce ti-am lasat impresia de capcaun al cafelelor pentru ca ii falsa. eu am ceva doar cu gustul si cu bautul.

cafeaua pentru mine are un parfum fenomenal si acuma cu noul facelift chiar imi incanta doua simturi: olfactiv si vizual.

ori ,desi nu beau, as iesi cu oricine in oras la o cafea de asta pentru ca merita savurata din perspectiva celorlalte doua simturi. asa ca te rog sa nu te iei de revoltele mele pentru ca erau foarte mici.

desi din afirmatia anterioara reiesea ca intradevar se petrece o revolta trebuie sa fi atenta la detalii si sa observi ca era dusa la capat de niste amarate de papile gustative, care desi pozitionate in gura pe unde produc eu de obicei galagie, totusi datorita dimensiunilor foarte reduse, lipsei mobilitatii si mediului predominant umed nu pot sa puna in pericol simtul auditiv a nimanui. is ca o cireada de purici de balta: multe si agitate, dar parca desprinse dintr-un film mut.

asa ca te rog nu imi atribui inclinatii cu tente, conotatii si nuante negative si deasemenea nu imi cenzura dreptul la atitudine. asa imi place mie sa fiu galagios, vesel, plin de viata si revoltat (fara a fi revoltator). :P

pentru cei care nu ma cunosc vreau sa specific ca is doar un tip timid si introvertit.
Tzuni said…
O sa fii tu introvertit cand o sa fiu eu extravertita!

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)