Femeia-barbat a devenit mama biologica si tata de forma

Barbatul a nascut. Socant, joc de cuvinte, 10 ani de hormoni, apoi aparitia sentimentului matern. Nu a nascut nici un barbat. Ca sa fie treaba-treaba si adevarul gol-golutz a nascut o femeie cu mustata.
Pai ziceti voi daca nu-i asa. Bine, si-a taiat sanii, a luat hormoni de s-a umplut de par si pe deasupra si-a tras si o sotie... dar tot femeie e. Ca daca n-ar fi fost, n-ar fi nascut. Simplu si la obiect. Ok. Poveste wow, mama ce subiect, cauta, vezi sa nu pierzi nici cea mai mica informatie. Fronturi peste fronturi, fotografii peste fotografii.
Thomas Beatie (nascuta Tracy, fata frumoasa si finalista la Miss Hawaii) si-a asigurat un cont in banca de nu o sa-l mai rupa tratamentele cu hormoni pe care le va relua, nici pe el, nici pe stra-stra-mosii lui care vor dori, cine stie, sa devina hermafroditi si-si vor implanta o p*la sau, dupa caz altceva. Si-a publicat baiatu' povestea in Advocate (o revista gay de prin SUA) dupa care a explodat toata presa. Ulterior, apele s-au linistit, furtuna pastrandu-si ritmul doar in zona tabloidelor.
A fost femeie, a devenit barbat, si-a tras buletin de mascul (pacat ca nu au si ei CNP ca sa aiba CNP de femeie. LOL, a luat-o pe una de sotie si apoi a zis ca inainte sa devina barbat-barbat sa isi faca si un copil (ca nevasta-sa e sterila). Si, uite asa, inseminat acasa cu un do-it-yourself kit (adik o seringa ceva) de sotie-sa a ramas gravid... sau gravida.
Ideea e ca dupa ce-a castigat zeci de mii de dolari pentru cele cateva poze pe care oups le-au surprins paparazzi, alte cateva zeci de mii pentru ca a aparut la Oprah Show, acum vrea 1.000.000 de dolari pentru prima poza cu micuta pe care-a adus-o pe lume. Ah, si careia ii va fi tata. Mai mult, vazand ca merge treaba, ce s-a gandit? Sa mai procreeze cativa copii.
N-am treaba cu homosexualii, travestitii, lesbienele sau transsexualii. Sa fie ei sanatosi in lumea lor. Dar parca-i prea exagerat.
Am vazut si eu o femeie in metrou cu ditamai mustata (ba-i una si pe-aici prin trust) si fara sa ia hormoni. Sunt ei, de la mama lor. Si nu o privea nimeni wow, si nu roiau paparazzi in jurul ei si pariez ca are cativa plozi acasa.
Asa ca nu va mai speriati, nu va mai exaltati si lasati naiba lacrimile alea false. A nascut Thomas Beatie, o femeie cu nume de barbat. Si punct.

Cand te gandesti ca acolo, undeva, in lumea asta, un suflet sensibil si lipsit de inger (hai ca v-am spart cu exprimarea asta) a ramas profund induiosat, socat si uimit de cat a evoluat lumea de la Adam si Eva incoace. Nasc barbatii. LOL... din pacate.

Wake up and smell the coffee, vorba cantecului. Femeile nasc. Barbatii doar f..

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)