Michael Jackson e pasionat de faraoni




N-am fost fan, nu sunt fan si-i prea tarziu sa spun ca intr-o buna zi voi fi. Fan Michael Jackson, of course. Imi aduc aminte ca in 1992 cand a fost prima data in Romania, parintii unei colege au cumparat bilete la concert. In plus, pentru a iesi din cliseul flori, bomboane, parfumuri, i-au cumparat un bilet-mita si doamnei invatatoare. Isterie mare. Da, stiu si eu melodii, sunt unele dragutze dar undeva, ceva, e rupt intre gusturile mele muzicale si Michael.
Anyway, toata introducerea asta partial inutila are legatura cu imaginile pe care le-ati vazut deja si v-ati dat seama probabil despre ce-i vorba.
Exact! Misterul a fost elucidat! Michael, pasionat de vechiul Egipt, arheologie si, de ce nu, de mumii. Prin urmare, medicul Johnson Brye, cel care a realizat majoritatea operatiilor estetice ale starului a aratat poza cu care Michael a venit in urma cu vreo 30 de ani la el si, cu ochii in lacrimi l-a rugat sa-l faca sa arate asa. Exact. Ca o femeie din Egipt. Si se pare ca... a reusit. Chiar cu brio. Asemanarile merg pana acolo incat statuii respective din imagine i se dezintegreaza fatza si... wow! lui Michael a inceput sa i se dezintegreze fatza.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)