Profele fac sex, elevii dau bac si Trafic.ro face statistici

Astia de la Trafic.ro s-au gandit sa faca ei sa faca o statistica interesanta ca noile subiecte de la Bac, pt ca-i vorba oarecum de asta. Toata lumea a auzit de profa din Zalau care s-a lasat filmata de sotul ei (mamaaaa ce tragedie! Comunistilor) si apoi oups! a pus cineva filmuletzul pe net. Pe bune, ca sa deviem putin de la ce voiam sa zic:
1. L-au pus ei
2. L-a pus altcineva... dar cum l-a gasit? Pai daca te risti, iti iei si tu masuri de protectie si nu-l gaseste obsedatu' de Gica, prietenul ala burtos si cu ochii sticlosi al sotului tau, nu?
In fine. Deci, profa din Zalau si Bacalaureat 2008. Au observat astia de la Trafic.ro ca primele cuvinte au fost mult mai des cautate decat ultimele doua. Pai, sincer. Profa din Zalau e un subiect de interes poate si pt batranelul care-acum incepe sa se bucure ca-i tremura mana babutzei care-i e sotie (vorba bancului) si pt mama casnica al carei pusti mai are 12 ani pana la Bac. Ce sens ar avea sa caute aia Bacalaureat 2008?! Nu ca mosul ar cauta ceva pe Google. Dar asa, ca idee.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)