Dogs. Wagging their tails... for nothing

Am ajuns la trista concluzie ca de vreo cativa ani barbatii nu s-au efeminiat ci au disparut de tot. Au inceput, de fapt, sa semene cu niste caini.
Exemple... cainii fac pipi pe rotile masinilor, pe stalpi sau pe garduri pentru a-si marca teritoriul cu toate ca masina, stalpul sau gardul respectiv nu le apartine si nici nu le va apartine vreodata.
Pe de alta parte, mai sunt precum niste caini pentru ca le tragi un sut in fund si tot ei vin schelalaind inapoi sa se gudure pe langa tine in speranta ca vor primi un os. Desi, nu il vor primi vreodata. Doar ca ei nu pot sa priceapa.
Pe de alta parte, sunt asa de creduli si de usor de dus de nas incat, daca intr-o zi le dai un os devin brusc cei mai buni prieteni ai tai si usor dependenti de tine.

Daca recent haita de patrupede adunate de pe la toate colturile ma scotea din minti de nervi, nestiind cum sa le alung, acum ma plictiseste. Cand o sa ajunga pe scara evolutiei din nou la stadiul de barbati, sa ma trezeasca si pe mine cineva... Pana atunci, liniste, pace si mai bifam un an de singuratate, care inca imi place.

Comments

Anonymous said…
concluzia ta e corecta pina la un punct. nu ma pot abtine sa nu iti spun ca doar ai constientizat un lucru pe care il stie orice femeie cu oaresce farmec si un bob de minte, dar ai impresia ai descoperit roata. eu n-as generaliza la toata rasa canina ceea ce se petrece in haita ta.

sper sa ma insel, dar o sa vina vremea cind vei intilni barbatul "neciine", dar nu te bucura. te vei zvarcoli de durere foarte tare, chiar mai tare decit cei care probabil te idolatrizeaza si carora le este dedicata aceasta postare, cind va face el pipi pe cateau din tine.
Anonymous said…
erata:

sper sa ma insel, dar o sa vina vremea cind vei intilni barbatul "neciine", dar nu te bucura. te vei zvarcoli de durere foarte tare, chiar mai tare decit cei care probabil te idolatrizeaza si carora le este dedicata aceasta postare, cind cateaua din tine va face pipi pe pantofii barbatului "neciine", dar va primi cu toptanul suturi in fund si foarte rar un os de ros/lins.
Tzuni said…
Nu spuneam ca am descoperit roata si nu ma idolatrizeaza nimeni. Cui nu i-ar placea sa fie idolatrizat? Macar atunci as avea un motiv (superficial, ce-i drept) sa-l apreciez pe "el". Era vorba despre comportamente trase la indigo, lipsite de ingeniozitate, personalitate si originalitate din cam toate punctele de vedere. Cliseuri si oameni care nu au orgoliu, minte si nici testosteron.
xnotsocip said…
@Anonim: ca poate tzuni a fost radicala, e posibil. ca tu ai sarit un pic calul, e clar. fara sa stiu cine esti, pt ca esti "anonim", as putea crede ca esti pe lista cateilor. chiar asteptam sa vad cine sare ca ars de acest post :)) ii dau dreptate lui tzuni - oamenii sunt de multe ori liniari si previzibili.

@tzuni: bifeaza anul de singuratate pe 1 ianuarie 2011, nu in martie
Tzuni said…
Ciprian: hmmm... ca sa mai bifez un an fie in ianuarie, fie in martie ar trebui ca punctul zero de plecare a perioadei sa fi fost tot intr-o ianuarie/martie?!
Anonymous said…
tsuni - "comportamentele trase la indigo, lipsite de ingeniozitate, personalitate, originalitate, cliseele si oamenii care nu au orgoliu, minte si nici testosteron" sunt generate de sentimentele nutrite de "catzelandri" fatza de tine. altfel, foarte probabil, in absentza ta, "patrupezii" sint niste tipi foarte ok, inteligentzi, glumetzi, spirituali, plin de viatza, metamorfozarea producindu-se doar cind le apari in cimpul vizual/auditiv.

si ca sa revin la postarea ta initziala, ciinii fac pipi pe stilpi, garduri si masini pentru ca sint statice si nu pot fugi, fapt ce nu se aplica si oamenilor. spune-mi, te rog, de cite ori ai cultivat cu buna stiinta pasiunea urofila a catzelusilor pentru tine? de cite ori nu le-ai dat/incurajat sperantze/le chiar daca stiai ca singura lor bucurie va ramine doar un pipi la radacina stilpului tau?

Xnotsocip - stai linistit, nu atentez la stapina ta si nu, nu am sarit calul. am fost in tonul postarii, iar faptul ca sunt femeie imi asigura un alt statut in legatura cu eventuala plasare a mea in cercul celor care balesc dupa tsuni. ok, nu e un alibi beton, pot fi acuzata de lesbianism, dar cit de cit :)). si ca tot ai adus vorba, tu ar trebui sa o stii mai bine, cateii nu musca niciodata mina care ii hraneste. cu atit mai putin in cazul de fata, cind vorbim de o hrana reprezentata de fantasme amoroase si vise erotice.
xnotsocip said…
@Anonim: sper sa fii femeie, altfel esti un tip foarte frustrat:) chiar si daca esti femeie frustrarea ramane.cat despre "hrana" te anunt ca sunt trei posibilitati care exclud corectitudinea asumarilor tale:
1. nu o cunosc pe autoarea acestui blog
2. n-am nevoie de "hrana" reprezentata de fantasmele amoroase si visele erotice pentru ca ma hranesc deja cu ea
3. sunt gay

P.S. Primul tau comentariu ar putea veni din propria ta experienta de viata (ar fi singura varianta in care nu te-as acuza de un sentiment negativ fata de autorul acestui post), ceea ce este trist.
Tzuni said…
Anonim: cred ca ai gresit blogul... habar nu am cine e Tsuni :p. In cel de-al doilea rand esti tare ofensat/a si nu pricep de ce si putin (cam mult) pe langa subiect.
Ciprian: bravo pentru ca ai avut curajul sa faci public punctul 3. Chiar la mine pe blog. Welcome 2 the group. E exclusiva stirea, nu? Sa ii pun un tag, sa-i fac un banner :))
Bogdan G. said…
Mai Tzuni (sau Tsuni, nush exact, sau poate chiar Tsuny :D), nu inteleg de unde atata deranj daca barbatii se transforma in caini. Pai nu ziceai tu ca vrei sa-ti iei caine? Gandeste-te un pic: cainele poate fi si agresiv, si jucaus, te poate enerva si te poate binedispune in doar cateva minute. Da, necesita un pic de atentie, dar ofera satisfactii nemasurate. Sigur, cu un caine nu te poti ocupa de stari euforice nocturne (:D), dar daca-l dresezi bine, orice e posibil. Ai fi o noua stire pe Libertatea.ro, ce-i asa rau? :)
Anonymous said…
xnotsocip - sa fii sanatos, ma bucur pentru tine.
nu pot sa nu remarc tot mai frecvent pasiunea oamenilor pentru cuvintul frustrat. nu stiu cum se face ca toti il folosesc (cu sau fara motiv). probabil le da o aura de "mici pshihologi". habar n-am.

tzsuni - constat ca nu am fost combatuta cu niciun fel de argumente. tu ar trebui sa stii cel mai bine daca sint pe dinafara sau nu, pe mine nu ma intereseaza, vreau doar sa imi raspunzi daca un ciine poate face pipi pe o masina in miscare. pe de alta parte, cred ca eu ar trebui sa stiu mai bine daca sunt ofensata sau nu, iar raspunsul este negativ

bogdan g - simtul umorului nu pare punctul tau forte. sau poate ca frustarile mirosite de xnotsocip sau ofensele dibuite de tsuni nu ma lasa sa ma bucur de glumele cu tenta zoofila?
xnotsocip said…
@Anonim: e doar un cuvant, care poate se potriveste, poate nu. parafrazand o vorba din popor, cand doi insi iti spun ca esti beat te duci si te culci. cu alte cuvinte, daca auzi des "frustrat (a)" s-ar putea sa nu fie gratuit.
Anonymous said…
xnotsocip - n-ai inteles. ramii in plata domnului.

tsuni - si tacerea e un raspuns.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)