Concurs de glume... proaste, da' bune

Si iata cum sambata, si-a revendicat titlul pierdut acum vreo luna. Cum care titlu? Titlul de "ziua mea preferata din toata saptamana".
Ma gandeam uneori ca e o idee comunista, pentru ca sambata era un fel de vineri si o asteptai pentru ca stiai ca urmeaza apoi duminica. Dar nu-i comunista. Si nu era. Era asa... ca si atunci cand mananci o prajitura choux-a-la-creme (care din cate stiu nu se gaseste in Bucuresti niciunde... si daca se gaseste sunt convinsa ca nu-i buna). Asa... ca si atunci cand mananci o prajitura dintr-aia si stii ca tot ce conteaza e continutul, mijlocul... crema aia si frisca. Asa si sambata, pentru atunci cand nu lucram in weekend era mijlocul. Stiai ca a fost vineri si a trecut toata saptamana si dupa urmeaza duminica, deci inca o zi de pauza, de hoinarit aiurea cu gandul si, uneori, cu vantul.
In prezent, sambata nu mai e mijlocul niciunui lucru. E doar sambata si atat, dar are ceva kind of lucky or something. Apare cu o chestie wow, cu niste idei wicked and so bitterly sweet, dupa ce ai avut o stare naspa in care pentru ca sa te gasesti si sa fii sigur ca esti tu, trebuie sa te uiti in oglinda si sa te atingi ca sa stii ca nu esti doar o iluzie optica.

Si nu, Alinutza, nu-s rea, cum ai zis si vei zice mereu, asa sunt eu, pentru ca, pana la urma, doua glume se anuleaza una pe cealalta... daca nu ai un plan de back-up si ramai, spre mirarea audientei, the last one standing... and laughing :)

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii