Nita Marian, sau cum s-a castigat la prezidentiale

Nu m-a interest cine si cum castiga alegerile nici cand au fost asa ca nu inteleg pentru ce am visat azi-noapte ce urmeaza sa va spun.

Eram in redactie, era tarziu - 02.28 noaptea si nu, nu inteleg de ce tocmai ora asta -. Era 27 aprilie. Si statusem pana la ora aia pentru ca venise un nene cu sapca, pe la vreo 60 de ani, cu mustata si cu sacou cam ponosit, cu ochelari, cu o plasa plina cu tot felul de hartii. Venise la noi pentru ca sa spuna adevarul care ii mancase ultimele luni.
El era cel care ii ajutase pe cei de la PDL sa castige alegerile prezientiale. Cum? Pai anulase multe voturi PSD, iar pe altele le ascunsese si completase el alte bilete in numele celor ale carora voturi fusesera anulate. Toate cele ascunse si anulate erau, evident, PSD, iar cele completate de el, PDL. Ma rog, PDL la mine in vis uneori era PNL - nici asta nu stui de ce - .
Ideea e ca ne povestise si aratase si acum era asa un fel de - what's next? de parca ar fi venit sfarsitul lumii si ultimele luni ar fi fost anulate cumva -

Aaaa... il chema Nitza Marian - nu stiu, iar, de ce - .

So... wicked or not. Nici nu imi dau seama daca sa-l cataloghez drept cosmar sau nu :D

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)