Breaking news! Breaking news! Breaking news! Breaking news!

Nu vorbim despre tabloide, ale caror cititori cauta senzational, scandal, sani, funduri, chestii apetisante, bolnave, bizare, ci despre canale tv de stiri. Serioase, s-ar zice. Breaking news a devenit, astazi, si nu numai, cazul unei fetite de patru ani, facuta yoyo intre maica-sa si taica-su. Da, este vorba despre irina Columbeanu si cearta dintre Monica si Irinel. Ca ea o bate, ca el o apara. Ca el nu stie cum se creste copilul si ea e mama si trebuie sa o aiba in grija. Sa fie alba sau neagra, mi-e totuna. Centrul acestui scandal cu iz stupid de strada nespalata a unui cartier marginas este Irina, care rade, plange, habar nu are. Ba la mami, ba la tati, trag toti de ea intr-un hal fara de hal. Declara, e inregistrata, merge sa fie ascultata de psihologi si altele asemenea. E dusa de acasa, ba e bolnava, ba nu e. Ca poporul urmareste cu sufletul la gura un scandal stupid asta nici macar nu mai e treaba lui. De vina nu-s nici oameni, nici presa. Sau, fie, sunt de vina si, si, insa de vina in mare parte sunt Irinel si Monica pentru ca ei se lupta ca bezmeticii, care mai de care. Sa plangem, sa facem circ, sa atragem lumea de partea noastra (iri si moni), ca suntem noi egoisti si aiurea. Da, tot ei.

Fata asta, Irina, are tot ce-i trebuie si mi-e ca in vreo 12-15 ani o sa fie o adevarata pitzi de Dorobanti care o sa hraneasca mass-media si poporul cu alte povesti, dincolo de mainile murdare ale lu' mami si ale lu' tati, dar pana atunci, n-are niste parinti sanatosi la cap. Ei nu i se aplica nici chestia asta pe care nu stiu unde am auzit-o recent - Face copilul cateva zile, deja ii iei bona ca tu esti ocupat sa mergi la munca, sa iti traiesti viata. Si apoi alta bona si tot asa, iar la un moment dat, cand se face mare si iti intoarce spatele te intrebi, aparent inocent, unde naiba ai gresit. -

Si uite de asta am uitat eu si de Nichita, pentru ca sunt moni, iri, zavo, pepe, cutremur in japonia exagerat pana la Dumnezeu dar fara a pune punctul pe i, razboi in Libia, vedete care se dezbraca dar nu fac sex in post, oameni care isi omoara familia sau se omoara pe ei si altele asemenea.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)