Ce face un pusti cu creasta in IKEA? Well...

Sambata, o data la doua saptamani mi-am facut un obicei. Merg in IKEA sa mananc - pauza de masa, cand lucrez -. Ieri, un pusti dat cu gel, curatel, nu tiganus, s-a asezat aproape de noi. Avea niste chicken fingers si cartofi. A mancat aproape tot si apoi a mers la rafturile alea unde se pun tavile dupa ce termini de mancat si a cules niste mozarela pane. A mancat-o si s-a dus iar. S-a intors cu o jumatate de prajitura.
Apoi ma si gandeam ca i-o fi sete si ma asteptam sa ia un pahar in care mai e putin suc. Well, inteligent pustiu'. A mers si a luat un pahar gol in care si-a pus suc. L-a baut si pe ala si apoi a plecat spre casa sau unde o fi plecat.

Cel mai creepy a fost faptul ca avea o nonsalanta in el de te uitai la el si nu-ti venea sa crezi. Printre oameni, fara jena, de aveai impresia ca era cel mai normal lucru din lume sa aduni mancare peste mancare.


Si o idee acum, fara legatura. Bon Jovi spunea ~Live while I'm alive / Sleep when I'm dead ~ Multi spun ca nu isi petrec viata dormind samd. Well, sincer, eu prefer sa dorm while I'm alive pentru ca atunci cand mori nu mai dormi. Esti mort, chiar daca-i zice somnul de veci. Si nu mai visezi. So, dragilor, I'll sleep while I'm alive.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.