It's me, me, me... selfish me... matching you

Relatiile sunt chinuitoare. Pentru mine cel putin. E insuportabil sa stai mereu si mereu cu o persoana noapte de noapte in pat, pe canapea la televizor, in bucatarie la un pahar de vin sau pur si simplu. Relatiile nasc tot ce e mai fals si mai aiurea intr-un om. Il schimba, chiar daca nu i se cere.

Pai da, ca nu poti sa fii tu, sa zici toate tampeniile care iti trec prin cap, sa te holbezi la un perete 20 de minute fara sa zici nimic si sa il ignori pe cel de langa tine, sa acaparezi calculatorul o jumatate de zi, in weekend, cand se presupune ca trebuie sa stati impreuna, ca doar nah, esti intr-o relatie, sa ragai - ca esti om si se intampla uneori chit ca vrei, chit ca nu vrei -, sa te uiti la poze cu iubitul din liceu sau sa comentezi cat de bine arata tipul din nu stiu ce videoclip. Ca ti se cere sau nu, te schimbi pentru ca asa e decent, pentru ca vrei sa nu ranesti sentimentele cuiva. Te schimbi pentru ca iubesti.

Uite de asta nu imi plac mie relatiile. PUNCT...

... SI DE LA CAPAT

Pentru ca eu cred acum ce credeam ca nu o sa cred vreodata. Cred ca poate sa existe cineva pe care daca esti cat de cat norocos il gasesti, care sa iti accepte nebunia asa cum e ea. Si pentru ca eu parca aveam raie intr-o relatie tocmai pentru ca fie iscam WTF?! (uimire, strambaturi, ridicari din sprancene) cand spuneam si faceam ce si cum voiam, nu rezistam. Chit ca eu eram cea care spunea rautati (adevarate de altfel). Eu nu rezistam, da,  pentru ca unii oameni sunt atat de buni incat inghiteau in sec si incercau sa treaca peste. Dar si inghititul asta in sec e enervant pentru ca te saturi, iti bagi picioarele si iti vine sa il omori pe cel de langa tine. Pentru ca face o chestie fortata, pana la urma. Si, atunci, ca sa nu intri la nebuni - desi ai merita - ii spui pa.

Ei bine. Spuneam ca daca esti norocos. Multe imi lipsesc mie in viata asta, dar norocul nu. Mereu l-am avut. Pentru ca il merit, de ce nu l-as merita? Si m-am tot gandit zilele astea (fie, saptamanile astea) de ce imi convin lucrurile? De ce nu simt nervii aia? - nu inseamna ca nu am niciodata nervi  :p - Pentru ca, in ciuda faptului ca sunt o persoana imposibila, am langa mine o persoana care ma lasa sa fiu cum vreau si ma accepta, nu fortat, ci pentru ca ma considera wow - cum ar spune A - . Si toate prostiile pe care le zic sau le fac sunt considerate interesante. Si pot sa fiu cu el EXACT asa cum sunt cand sunt singura. Si pot sa comentez cu el si fundul misto al tipului din fata noastra, si sanii tipei de vizavi, pot sa ma plang de toate prostiile, pot sa imi amintesc cu nostalgie de vreo tampenie facuta acum 13 ani, pot sa il cert, poate sa imi spuna o chestie naspa despre el... sau despre mine, prin ochii lui. Pot sa dorm pe trei sferturi de pat, pot sa stau o zi intreaga sa ma joc - ca un copil cu masinute, lego sau pe telefon - ca nu se supara nimeni. La fel, poate si el... mai putin cu patul pentru ca am nevoie de spatiu :D

Exemplele ar putea sa curga. Si nu spun ca am gasit perfectiunea. Ca nu exista si ar fi banala. Am gasit... un fel de placenta. Pentru ca probabil numai cand esti in burta mamei, bebelus fiind, ai placenta aia care te apara de diverse, e moale (eh, lichida), calda si te lasa sa te balacaresti tu cum vrei. 

Si da, sunt rea uneori... fie, deseori. Dar nu pentru ca.... sunt rea. Pentru ca nu ma ascund, nu ma prefac, nu incerc sa fac roz ceva ce e gri murdar. Las realitatea asa cum e ea si pe mine la fel. Ma vrei, ia-ma cu toate imperfectiunile, cu toata nebunia mea. Altfel, pana la urma, ce sens ar avea?

So, cu uimire o sa spun un DA hotarat. Chit ca, undeva acolo, ma gandesc cum spuneam ca nu o sa spun vreodata acel DA.

- ca tot vorbeam intr-o postare mai veche de momente de adevar crunt si curat. asta e adevarul meu, imprimat acum pe blog, pe care mai tarziu, cand ma apuca nebunia, nu o sa-l recunosc, pentru ca... asa sunt eu -

Comments

Nashu` said…
I`m in too!
Va pupa Jean.......asta, nashu` :)(normaaaaaaaaaaal)!
:)

Uite ca am comentatori.

Si pentru voi, cei care mi-ati scris pe mess/zis live diverse... habar nu aveam ca ma cititi. Ar trebui sa am grija ce scriu... :))

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii