Joi... si om mai vedea apoi...

Si vine iar caldura :(( Si cine stie cat sta si iar sta... Si adio haine moi si grosute, adio incaltaminte comoda si calduta...

Hainele astea sunt pentru mine uneori ca un fel de bariere. Nu poti sa stai inchis la tine in camera, departe de lume, oricat de mult ai vrea. Asa ca, atunci cand ai unul, doua sau trei straturi de haine, parca e o bariera intre tine si oamenii din jur. Esti oarecum tu cu tine, in hainele tale si atat.

Caldura ca_caldura, dar soarele asta ma omoara. La propriu chiar, ca-s alergica la el. Probabil si el la mine...

E imposibil, practic imposibil sa ne vedem vreodata. Eu si o groaza de oameni, ma gandeam azi. Aici in Bucuresti. Nu neaparat pentru ca nu frecventam cercuri comune, ci pentru ca eu nu frecventez nici un cerc. Nici macar vreun romb, un hexagon. Iar despre sfere... c'mon, e deja prea mult spatiu, se schimba situatia. Dar, really, cum sa vad din intamplare, macar, oameni - nu neaparat pe cei pe care vreau sa ii vad, dar asa, oameni cunoscuti candva - cand ei merg prin cluburi-cafenele-baruri-la-concerte-s.a-s.a pe unde picior de Oana calca fortat. Daca ar merge si ei prin restaurante-parcuri-piata :))-cu-metroul-cu-acelasi-taxi-ca-si-mine, situatia s-ar schimba. Ne-am vedea atat de des incat am renunta sa mai iesim din casa.

PS - Habar nu am d c postarea asta are titlul asta. Joi ca e joi... dar ce sa mai vedem apoi? Apoi cand? Posibilitatile sunt infinite. kind of. Apoi poate fi maine, joia viitoare, peste 14 ani sau 2035.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii