R U NUTS? Cum să adormi cu Becali în gând

Zilele astea, pot sa zic asa - eu vara nu dorm - De ce? Pentru că nu am somn. In fine, mai in gluma, mai in serios, am apelat intr-o seara la urmatoarea metoda: sa numar oi. Just for fun, ca tot nu mai aveam ce sa fac, oamenii se trezeau sa mearga la munca, eu nu pusesem geana peste geana si trebuia sa ma trezesc si eu la un moment dat. Din ce, nu stiu, pentru ca de dormit, nu dormeam.

Anyhow... O oaie, doua oi... Si ZBANG! Imi apare in minte Becali. Cu o caciula de oaie pe cap, stand la stana si admirandu-si oile, sprijinit intr-un toiag, cu o bonda pe el, ca un cioban veritabil.

Si de aici mi-am amintit diverse informatii despre Becali, momente mai mult sau mai putin penibile, enervante sau pur si simplu din intrevederea mea cu el de acum trei ani. Anyhow.

Ce sa fac? Cum sa scap de Becali? Trebuia sa imi aleg sa numar si eu alte animale, fara altfel de implicatii. Animale blajine, blege, care zac undeva intr.o padure sau pe vreun camp.

Faza e ca intr-un final m-a izbit si somnul si am comis-o asa frumusel, am adormit gandindum-a la Becali. Din fericire, nu l-am visat... IAR. (cei care imi citesc regulat blogul vor zambi acum. shame on u :D)

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.