ADEVARUL despre SFARSITUL LUMII! Planul secret "Apocalipsa"

Bucuresti, 12.11.2012 (39 de zile pana la Apocalipsa) - Cercetatorii britanici, americani (din 5 state diferite), rusi, australieni, italieni, romani s.a. - cel putin unul din fiecare fus orar - s-au intalnit de urgenta la carciuma "Sfaristu-i dupa usa, sa mai beau o dusca" pentru a discuta despre celebrul deja sfarsit al lumii. Unde e? L-a vazut cineva? Cand, cum si de ce vine? Ia mita sa ne lase in pace? Creste salariile? Pe buzele fiecarui cercetator erau intrebari vitale.

In urma dezbaterilor indelungi, paharele s-au golit, rusii au avut castig de cauza si au glasuit astfel.


Sfarsitul lumii trebuie sa vina. E clar. Orice are inceput are si sfarsit. Mai devreme sau mai tarziu o sa punem paharul jos pentru ultima data. Eu zic asa. Cercetatori fiind, sa cercetam situatia si sa inventam "butonul de apocalipsa". Cum noi, rusii, in sectorul 11, suntem primii care vom muri, aproximand ca sfarsitul lumii vine la ora fixa peste tot, cand il vedem, apasam butonul de panica.

Noi, ca romani, trebuie sa stim urmatoarele. In sectorul 11 din Rusia, sfarsitul lumii vine cu 12 ore inainte. Astfel, cand primim semnalul de la rusii - a venit - mai avem 12 ore in care sa ne traim viata. Pipitele pot sa beneficieze de reducerile FINALE din mall, cativa prieteni si colegi pot paria maruntul din buzunar pentru a castiga inzecit in ultimele clipe din viata, Basescu poate avea ultimele declaratii LIVE care vor fi preluate de site-uri, evident cu LIVE TEXT, Bianca Dragusanu isi poate pune pentru ultima data acid hialuronic in buze, Oana si Pepe se pot certa pentru ultima data, in direct, DD va prezenta SENZATIONALUL care bate la usa, corespondentul din Australia, Adelina Petrisor, va muri in direct, cu 10 ora inaintea noastra, iar Guvernul va promite mariri de pensii, scaderea TVA-ului.

Asadar, dragii Mosului, anul asta, degeaba mi-ati scris scrisori ca niste copii cuminti ce sunteti, pentru ca de Craciun, sub brazii facuti bucati in urma Apocalipsei se va intine doar un gol imens, negru si instelat.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Păsări călătoare... de-am fi