TIP OF THE DAY - Incalzitorul de biberoane

Unul dintre cele mai utile aparate pe care le-am avut pentru Rares a fost - si inca e - incalzitorul de biberoane. Ok, daca ai norocul sa alaptezi muuuulta muuulta vreme nu iti e prea util.

Daca insa mulgi laptele si il dai ulterior copilului sau, mai degraba daca ii dai lapte praf, e foarte util. Mai ales atunci cand e mic.

Aparatul asta - care poate fi un aparat mic si doar cu acest scop, sau parte dintr-un sterilizator de biberoane sau aparat de gatit - iti tine apa calda in permanenta, daca vrei asta, la temperatura optima pentru prepararea laptelui praf.  E mult mai ok daca e doar incalzitor si atat.

Noi tineam incalzitorul de biberoane pornit mereu, mai ales pe vremea cand Rares avea si cate 7-8 mese pe zi (24 ore), toate numai lapte praf. Apa era mereu calda si doar puneai praful si mancarea era pregatita. Uneori, ce-i drept, ziua, nu tineam incalzitorul de biberoane mereu pornit, ci il porneam cu vreo jumatate de ora inainte de ora mesei. Noaptea, in schimb, incalzitorul de biberoane statea mereu pornit cu apa numai buna de folosit.

Incalzitorul de biberoane - pe care il avem noi - e un recipient mic, in care pui apa, in care bagi biberonul si... cam asta e.

Noi l-am primit de la Ki's Bakeshop. E de la Primii Pasi - firma care produce tot felul de lucrusoare pentru  bebelusi, la preturi fff convenabile si care functioneaza foarte ok -.

Deci, in mare, unul dintre cele mai utile aparate pe care le avem si le folosim inca - pentru masa de lapte, de la 6 dimineata - e incalzitorul de biberoane.

CITESTE SI

 Camera Bebelusului
Bebe strănută și sughiță! Ce e de făcut? http://goo.gl/I3P9k4

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)