Girls' night out!

Tocmai ce-am sosit acasa... Am fost in Gaia. Pentru cei care nu stiu, e in Floreasca. Un club dragutz, de fitze, de oameni cu aparente pretentii, cu figuri, straini, de toate varstele, de toate modele...
In fine... Ca in orice club, se bea, se danseaza, nimic nou. Acelasi decor. Uneori mi se pare ca sunt chiar si aceiasi oameni. Oricum toti seamana intre ei. Fete machiate exagerat sau cu priviri pierdute de la natura sau de la iarba (cine stie?! Sincer, nici nu vreau sa aflu). Am fost la toaleta. Si inca nu am aflat raspunsul la intebarea de ce fetele merg cate doua la toaleta. In plus, mai am o nedumerire. Unde incap, in gentuta aia mica parfumuri, farduri, perii si pieptene, tigari si cine stie cate si mai cate. Mie nu imi place sa am geanta. Chei, bani, tigari... exista buzunare.
Oameni falsi, albi, dezinteresati si neinteresanti ca o foaie alba de hartie. Din pacate multi dintre ei vor fi mazgaliti de multe ori, insa nimeni nu va scrie nimic. Hartii facute cocolos si aruncate intr-un final pe podea. Imi venea sa-mi fac breton. He he... ma las dusa de val

Cineva mi-a zis ca sunt frumoasa, altcineva ca sunt cuminte, altcineva cine mai stie ce. Aceleasi lucruri. Am trecut de la o stare la alta... La un moment dat mi-as fi dorit sa fie vara si sa fiu la munte, intr-alt moment mi-ar fi placut sa am ora de franceza la liceu. Iar cateva momente am stat si m-am uitat pierduta la un tip cu o bluza verde si ochi mari negri. Nu ma uitam la el in mod special. Cred ca ma gandeam la altcineva, la altceva... Probabil eram singura de acolo care se gandea la excursii la munte, pe jos, cu cortul, sau la ore de franceza sau la tipi cu ochi mari si negri (ei, la asta se mai gandeau probabil vreo cateva don'soare).
Nu-i nici prima si nici ultima data cand merg intr-un club, evident doar ca mi-au trecut prin minte niste cuvinte, niste idei, niste imagini (pana la urma ideile si cuvintele nu pot sa existe fara imagini... nu?)
Am dansat (sau m-am miscat in multime). Parca era o groapa cu serpi. Am ras de unul, de altul. Poate altii au ras de mine. Prietena mea voia sa se imbete. Si a baut... si nu reusea. Ma intreb daca chiar s-a distrat sau s-a gandit la Fat Frumos al ei pe calul alb pe care-l tot asteapta. Nu ca n-ar exista. L-a gasit insa uneori circumstantele iti stau in calea fericirii. Am baut whiskey cola pentru ca sa fiu in ton cu atmosfra. Am primit la un moment dat un shot de tequilla. Mi-a placut lamaia... si cam atat.
In drum spre casa am vorbit cu taximetristul diverse... Povesti pe care le-a crezut sau nu. Ma gandeam daca taximetristii pot sa fie masoni. Ar fi caragios. Nu stiu cum si de ce. Asa mi se pare mie la 5 jumate' dimineata.
Muzica buna, oameni simpli si mai putin simpli, fete pictate vulgar, kitsch, rafinament, pahare sparte, podea murdara...
Luni vine mama. Maine trebuie sa fac curat. Azi insa nu stiu ce o sa fac. Ma las luata de val. Se poate oare? Cum sa fiu luata de val cand imi doresc sa fiu la munte? Poate marea ar fi o alegere mai buna. Daca nu, o sa fac eu valuri si tot rezolv situatia.
Luni vine mama...

Comments

sicko said…
poate nu ii frumos din partea mea da eu aleg sa te cert. cand am citit titlul m-am bucurat ca am pe cineva pe care sa invidiez pentru ca s-a distrat in oras, in timp ce eu dormeam pentru a ajunge dimineata la birou.

Si totusi la numa 4 ore dupa ce a fost postat blogul, eu citind de la birou aflu ca bucuria mi-a fost in van. In loc sa imi povesteshti ceva demn de invidie, ai descris parca aceleasi imagini pe care le-am surprins eu acuma o saptamana in obsession, doar ca pe langa accentuarea feelingului ca am imbatranit si nu mai ii locul meu in cluburi, acuma mi-ai trezit si un dor de munte si de mare si de domnisoare cu ochi mari negri si bluze verzi.

din cauza asta aleg sa parasesc tacerea si sa te cert. Singurul mod de a ma impaca ii cu un post ce descrie in amanunt un eveniment intamplat astazi in varful uni val si care sa merite cu adevarat invidia mea.
Fan Football said…
mi-ai redeschis cheful de a scrie ceva despre cluburi precum Gaia. Si despre oamenii din ele. Fuckin' vain people.
fiindca fac o "cura" de almodovar zilele astea, am senzatia ca post-ul asta e usor... almodovarian.
sau nu.
Anonymous said…
esti foarte dragutza :D

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)