Up, down, up, down...

Eyes wide shut... sau wide open? Mai conteaza? Fapt consumat. Imi place chestia asta cu "eh, faptul e deja consumat."


Si mai fain e, atunci cand stii ca planuiesti tu sa faci ceva a little evil si-ti pregatesti scuza. Pentru tine. Nu-mi place sa ofer scuze altora. Stii dinainte ca in minutul urmator, sau, poate peste cateva ore, zile s.a. o sa zici: "eh, why to worry? Why to think about it? Regrets? Neah... Faptul e deja consumat."


Vorbeam despre delimitarea dintre adevar si minciuna, ce trebuie si ce nu trebuie sa spui. Acum parca as vorbi despre delimitarea dintre bine si rau. Care mi se tot schimba, ba mai sus, ba mai jos. Si la un moment dat eyes wide shut si go4it! C-o fi bine, ca n-o fi...


Pana la urma, esti impins de cei din jur, asa... indirect, sa vrei sa te pui in pielea lor putin, chiar daca o sa te doara si nu ti se potriveste sau iti vine ca o manusa sau...sau... Si, te pui. Si apoi stai si te gandesti si analizezi. Pana la urma, eu nu o sa declar vreodata ca marea e uda daca nu am atins-o, ca focul arde daca nu m-am ars. Imi place, cred, asa, constient, sa cad si ulterior sa ma ridic. Fie ca au cazut altii de 100 de ori inaintea mea. Pana nu cad si eu nu ma las. Si apoi vine mama (sau altcineva) si spune "Ti-am spus eu!" Well, mi-ati spus voi, stiam si eu, dar pana nu vad eu ce si cum, pana nu musc eu din mar, nu ma las. Cazi si te ridici. Chiar daca tu nu consideri ca ai cazut. Oamenii interpreteaza, oamenii vorbesc, oamenii...

Eh, na ca am cazut (voit) si m-am ridicat. Parca m-as fi uitat la un film intr-un cinematograf. L-am vazut, m-am ridicat de pe scaun si am mers acasa... sau ceilalti au plecat acasa si eu am ramas sa ma uit la un ecran gol? :))

Pana la urma, de fiecare data te ridici altfel, mai sus. Fapte. Verba volant, nu? Mai ales cand verba inseamna sfaturi si uneori observatii... personale sau nu.

O fi asta ceva asa... auto-distructiv?

Urasc chestia asta: "invata de la altii." Nu! Nu vreau sa invat decat de la mine. Is that bad?!

Comments

cavalary said…
E bine sa inveti din greselile altora chiar si doar pentru ca n-ai timp intr-o viata sa le faci tu pe toate. Dar asta nu inseamna sa iei vreodata de bun ce spune altcineva, asigura-te, but no eyes wide shut. Poti sa vezi ca focul arde examinand pielea cuiva care a bagat mana, sau bagand o ramurica in el si vazand ca se aprinde... Asta se aplica la multe alte chestii :)

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii