SEX: 1001 barbati... in aceeasi zi!

Erin Daye, o vedeta prono din SUA are azi maraton de sex... Se culca, zicea ea, cu 1001 barbati. In cat timp? 15 ore. Cum are timp sa-i termine pe toti? Ma rog, nu stiu daca cuvantul "a termina" are ce sa caute aici. Pai, don'soara (pardon, doamna, va explic mai jos) se culca cu 4 tipi de-odata. Cum? Va las sa ghiciti. Daca nu vine nimeni cu varianta corecta, va spun eu intr-un final. Asa, deci... doamna. Pai, da! Ca Erin e casatorita si al ei sot o ajuta sa se promoveze. Vedeti ca are si site si blog pe blogspot. Dati un search pe Google cu "Erin Daye" si le gasiti printre primele. Bolnav. Sau, ma rog, domnul o fi doar sado-maso. Pe bune ca daca as fi barbat nu m-as mandri cu sotie-mea care se culca cu 1001 barbati. Glumea cineva zilele trecute pe tema asta: "Cu cati tipi ai fost inaintea mea?" "Pai, ieri cu 1001." :D
Si, pe langa faptul ca e casatorita, se declara si cuminte. Ma rog, in copilarie si adolescenta. A intrat in lumea cu bulina rosie relativ tarziu, pe la 20 si ceva de ani. Acum are 27.
Daca ati pierdut Libertatea de luni si de joi cu articolele despre don'soara recorderitza, puteti gasi articolele online.

ENJOY!

Comments

Anonymous said…
Asa, da :)) Mai scrie, mai scrie, ca scrii bine si... interesant. Poze mai multe nu ai?:)
Tzuni said…
pai daca intrii pe site-uri gasesti muuulte poze. Intra la ea pe blog, http://erindaye.blogspot.com si pe www.erindaye.com
cavalary said…
Pana la urma de ce n-ar putea avea o relatie stabila? Daca o iei (erm, no pun intended) din punctul ei de vedere, asta e meseria, n-are treaba cu viata privata.
(4 in acelasi timp? Mai, 3 e clar cum, dar 4... Unde intra 2?)
eu™ said…
unu la pasarica
doi cu mainile
al patrulea cu gura

END :D
cavalary said…
Pai mainile intra la sex? Nu cred...

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)