Realitati voalate

Pe unii oameni ii intalnesti prea tarziu, pe altii prea devreme si, pe unii, niciodata. Se mai intampla, uneori, sa-i intalnesti pe unii dintre ei mai tot timpul. Cateodata faci lucruri absurde. Uneori nu-ti pasa. Un impuls de moment te poate salva sau te poate arunca inapoi, ca un arc putin curbat.
Calul merge intotdeauna in L. Da, calul de la sah. Traiectorii dinainte creionate. Nu face asta. Traseul asta nu-i al tau. Pionul se poate misca in voie. Oricum e de umplutura. Pana in momentul in care, recupereaza regina. Sau nu. In jurul tau se contureaza mereu portrete. Idei. Concepte. Pareri impartasite sau nu. Oamenii inainteaza cu frica, privesc cu frica, fumeaza cu frica. Intotdeauna exista o teama de... ceva. Ce? Hai sa facem speculatii, sa "ne dam cu parerea" (in vid, uneori).
Vorbeam cu cineva, intr-o noapte in care am pasit prin tot Bucurestiul, despre lumea utopica, ideala (nu perfecta). Libertatea absoluta ar duce la haos. Legile duc la haos. Indobitocire. Nu exista cale de mijloc. Sa crezi in armonie nu-i interesant decat daca ai plete, fumezi iarba, faci sex neprotejat cu toata lumea si te lalai sub marca de "hipiot".
Let's get real. There is no fucking real thing. Nu ca am trai intr-o realitatea imaginativa. Well, din pacate, cam asta facem. Realul se atinge, e aici si-l vezi. Asa cum e. Azi intr-o culoare si maine intr-alta. Fiecare spera ceva, niciodata toti acelasi lucru. Nu vom ajunge niciodata la un eden mundan. Poate doar in carti, picturi si melodii. Viata e asa de simpla si frumoasa, uneori. Da, clisee. Cliseele sunt clisee tocmai pentru ca nu am reusit sa le materializam si le tot repetam si repetam si...
I-asa fain, uneori. Ce? You figure it out. I won't give you my "fain". You have yours.

Comments

eu™ said…
Uite ceva interesant asa :).
http://www.youtube.com/watch?v=T5vzqxNxPXk
eu™ said…
Ma uit la imaginea de la profil, vad ca ai ajuns in alt stadiu ca gandac. Te transformi intr-un fluturas? ;))
Tzuni said…
Omizile se transforma in fluturi. :P
cavalary said…
Still say we need human v2... Dar nimic nu mai merita...

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)