Update de la mare

Ca sa nu ziceti ca nu ma tin de cuvant, dupa ziua de-a dreptul dezastroasa si stupida pe care am infruntat-o, voila cateva povesti si vreo 3 poze noi.

1. Vasile Lepadatu

Nenea asta e birjar la mare, in Neptun, din '70 de cand s-a deschis statiunea. E cel mai alb birjar de pe acolo (majoritatea sunt tigani). Si, nenea asta are ceva deosebit... un fel de a se purta si de a vorbi. Parca-i dus, agale, de vant. I-a plimbat cu trasura lui pe Nicusor Ceausescu, pe Ion Dolanescu si ca orice om in varsta are de comentat la adresa parlamentarilor din prezent. Ii plac oamenii simpli, pentru ca sunt altfel, le place viata. Ii place si... Carmen Serban. Il "unge la inima", dar nu spera sa o plimbe cu trasura, pentru ca e "vedeta" mandra.
Pe mine m-a plimbat vreo 30 de minute cu trasura si mi-a povestit una-alta, de la nepotii lui si pana la nemtii pe care-i plimba acum cativa zeci de ani cu trasura prin statiune.M-a cam usturat la buzu
nar drumul asta, cu tot cu reducereaprimita de la nea Vasile, dar a fost frumos. Chiar romantic as spune, desi nu-mi sta in fire.

2. Gheorghe Gheorghiu

L-am intalnit intr-o seara, la un spectacol la Teatrul de Vara din Neptun. Mare spectacol, anuntat cu trambite prin toata statiunea. La 20:30 cand trebuia sa inceapa, surpriza. Era doar el, Gigi, cum ii zic cunoscutii, si vreo 20 de oamenii in sala. Plus femeia de serviciu de la teatru. A cantat omul cateva melodii si apoi au pus muzica la boxe.Gigi e un tip ciudatel. Bea bere, oriunde si oricand, inclusiv la volan, canta oriunde si oricand pentru ca are ce-i trebuie si nu prea ii place sa apara prin presa, fie ea scrisa, radio sau TV. A fost invitat joi dimineata la Maruta pe plaja, la emisiune si incepuse sa se roage sa ploua numai sa nu mearga. Ei, de voie de nevoie a mers. Si a inceput si ploooaia. Dupa ce s-a terminat emisiunea. El are o rulota la mare, dar spune cu tarie "Nu dorm in ea" contrar celor scrise prin presa anul trecut. In fine... Pleaca in august in New York sa-si faca noul album.

3. Costin Tarsoaga

Nenea asta are 30 de ani, a terminat Academia Navala din Constanta si din anul doi de facultate face cocktailuri... sau mai bine zis, jongleaza cu sticlele si paharele. A ajuns faimos in intreaga lume, dupa ce a castigat o groaza de premii nationale si internationale.
A fost si prin State si, zice el, in L.A. a facut ametitoare licori pentru Sarah Jessica Parker si Hugh Grant.
La mare, in cadrul unui concurs de barmani a fost invitat sa se joace cu sticlele, cu focul (la propriu) si cu niste pahare pe care nu stiu cine le-a baut in final.

Cam astea ar fi, cateva idei. Mai multe, zilele ce urmeaza.


Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)