Lake of Tears - Forever autumn / Justin Hayward - Forever Autumn

Zice-se ca a venit toamna... In mod totalmente oficial azi e prima zi de toamna :) Si uite doua melodii extraordinare.



JUSTIN HAYWARD - FOREVER AUTUMN

Comments

purliv said…
Hai sa fim melancoolici/depresivi doar ca a venit toamna... din pacate cred ca baietii astia "talentati" au vandut albume cu melodiile astea.
Poate pana luni se si sinucide cineva ca sa aiba poporul ce vedea la stiri. Ca ne-am cam plictisit zilele astea.

a plouat. ce nasol...

Azi am mers cu un taxi, soferul mai avea putin si o dadea in patologic de cat de depresiv parea, in schimb fata de la dispecerat anunta comenzile prin statie printre hohote de ras. abia mai intelegeai adresele.
cred ca depresia/melancolia/suicidul/whatever nu trebuie sa vina odata cu toamna, ci inainte de a fi refulate. poate am avea si noi mai putini stresati prin preajma si am fi si noi un pic mai ...altfel.
Tzuni said…
Sa inteleg ca u iti place toamna.. Sau "doar" asociezi o groaza de chestii aiurea cu ea. Sau, poate, e doar din cauza melodiilor?
Anyway. Mie-mi place. Nu mai e cald, in primul rand, peisajul e fantastic - nu pe strazile din Bucuresti, of course - si parca te simti usor... ca o frunza - eu -
purliv said…
din contra, tonul era usor sarcastic. ador tomna. poate de aceea nu mi-a placut sa o vad comercializata prin niste melodii care mie mi s-au parut ieftine.
din pacate o data cu toamna se inmultesc si claxoanele frustratilor din spatele volanului care nu gasesc modalitati mai inteligente sau mai plastice de a se exprima.
si eu ma simt usor ca o frunza, mai ales ca am slabit 20 kg de la inceputul verii pana acum :D

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii