Broken wings

Stiti senzatia aia in care ai amintiri dar sunt asa statice, firave, de parca in curand o sa le pierzi de tot? Ei bine, e ca si cum masina timpului s-a oprit sau s-a stricat si nu te mai poate duce acolo unde te ducea candva. Adica stai si te gandesti la ceva si sunt doar imagini, fara nicio idee sau senzatie si te sperie putin ideea. Departarea creata te face sa te incrunti putin. Si-ajungi sa fii nu indiferent sau rece, doar departe, dupa geam si intr-un mod total macabru, sa numeri picaturile de sange care se preling, fara sa ai vreo intentie sa deschizi geamul si sa oferi o mana de ajutor. Pentru ce? Niste imagini nu incanta decat simtul olfactiv si poate nici macar pe ala.
Poate asta inseamna sa grow away, sa-ti bagi picioarele si sa nu mai lasi loc nici de mila.

Oamenii pot sa aiba idei si reactii ciudate. Fiecare situatie prin care trec e ca o noua formula chimica. Ia sa amestecam acidul asta cu acidul celalalt si sa vedem cum face bum. Pana la urma, sunt substantele lor si e laboratorul lor. Poate pe viitor or sa fie mai atenti, poate o sa se curete peretii cumva, daca mai raman in picioare sau poate or sa se lase de amestecat substante periculoase.

Ma uitam la lucrurile ciudate pe care le cauta oamenii de-ajung la mine pe blog. Majoritatea cauta "tzuni". Altii chestii pe care chiar le gasesc aici. Ok. Pe astea le inteleg. Dar cand vezi chestii de genul "cum sa construiesti un acoperis", "superstitii in noaptea de sfantul andrei" (pe asta chiar voiam sa o scriu), "cuvant libanez haite" (wtf?!), "stefan hrusca n-ar mai fi nici ploaie n-ar mai fi", "triburi din amazon", "formeaza propozitii cu o vad ca prin vis" , "oameni desenati in schita", "simboluri micul print", "pescarusul jonathan livingston capitolul 4" si ultima e cea mai tare "pierde vremea pe blogspot"...

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii