Take it easy!

Azi-noapte era invitat la o emisiune la Radio Romania Actualitati Stefan Hrusca. Si ascultatorii sunau si ii puneau intrebari. Una dintre ele era ceva de genul "Asa-i ca oamenii nascuti iarna sunt mai sensibili?". Hrusca a spus ca nu stie daca oamenii nascuti iarna sunt mai sensibili, dar, totusi, cei nascuti in decembrie sunt, parca, mai sensibili. Si i-a dat exemplu pe fiica si pe tatal lui. Astazi ma gandeam la o colega de-a mea care, nascuta si ea pe 04.12, e foarte sensibila si ma gandesc ca avea dreptate Hrusca. Se lasa atinsa usor de orice si se supara si se simte aiurea si uneori ii dau lacrimile.
Nu mai fiti asa, oameni nascuti in decembrie. Mai bagati-va picioarele si infruntati valul cu capul sus, spatele drept cautand o metoda de a sta in picioare si de a-i face fata. Dar nu va lasati daramati. Si nu mai puneti la suflet tot si nu va mai suparati din orice motive. Asa-i viata cu relele si bunele ei si daca e sa se intample ceva rau, sa faceti o greseala, sa va sparga cineva cana preferata (preferabil sa nu v-o sparga in cap, ca atunci chiar ca-i grav :p), sa vi se rupa tocul de la cizmele in care va simtiti cel mai bine, sa pierdeti metroul si sa asteptati 15 minute sa vina altul si sa intarziati la munca sau orice altceva, nu mai afisati "sad face" "angry face" sau orice expresie negativa. Asta e, se intampla. Mergem mai departe si punct. Nu are sens. No crying over spilled milk, parca era zicala, ca doar lui "spilled milk" nu o sa i se faca mila si o sa se intoarca la voi in pahar. Asta e! S-a varsat pe covor, uite ca a ajuns si pe blugi, ce aiurea. Iei ceva sa stergi covorul, iti schimbi blugii, lapte nu mai bei ca era goala sticla si gata. Take it easy!

Comments

Anonymous said…
.. fiecare avem momentele noastre de sensibilitate..si nu plangi si nu afisezi o fata trista pentru ca esti certat ca ai gresit ..ci pur si simplu pentru ca te oftici ca ai fost neatent sau prost..te doare ca o greseala minora poate avea uneori urmari grave..nu e vorba doar de oamenii nascuti in decembrie...asa suntem toti ca suntem oameni si nu stiu pe nimeni care sa fie tras la raspundere pentru o greseala fie ea mica sau mare si sa iasa de acolo cu o fata happy..cand sti ca in ochi cuiva ai decazut
Tzuni said…
Si? Move on. Las-o asa cum a picat, totul merge inainte si la fel si tu. Adica nu iti faci mai multe ganduri negre decat e necesar, ignora, schimba subiectul, nu stiu...
Se mai schimba ceva?
Anonymous said…
intai incerci sa faci ceva sa vezi daca se schimba situatia tzun... nu-i normal sa zici din prima las-o cum a picat si move on si mai stiu eu ce... si in tot timpul asta cat incerci sa faci ceva mai sunt momente cand te pierzi... si ajungi ca cei nascuti in decembrie :)
T3un1 said…
Vezi ca stii? Dar nu ziceam give up! Ziceam take it easy!

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)