Dar halatul?

Saptamana asta a inceput cam blond. Adik e cam proasta. Sper sa fie doar vopsita si sa-si revina pe parcurs. Daca nu, ma enervez si o tund la zero... inainte sa ma tunda ea pe mine.


Pe de alta parte, saptamanile sunt mai blonde si pe de alta parte, oile sunt din ce in ce mai inteligente. Pana la urma, poate omul se trage din oaie. Habar nu am daca a zis cineva chestia asta, dar avand in vedere ca ne tragem din maimute din iepuri si alte cateva animale, de ce sa excludem oaia? Si, totusi... omul se trage din oaie? Dar oaia? Dar...? Asa ca mai bine nu ne batem capul. Pana la urma, am putea sa ne tragem din stropi de ploaie. Si daca as sta sa elaborez (si s-ar putea sa o fac, in functie de gradul de plictisire, as gasi cateva motive bune pentru asta, explicate cat de stiintific mi se pune mie pata).

Si acum, sa revenim. De ce-s ele mai inteligente? Pentru ca niste oi au inceput sa evadeze din staul dupa ce au invatat sa deschida zavorul ala de la usa si o alta oaie, cu un nume profetic, printre altele, Ewereka (parca seamana a Evrika!, nu?) e mare artista. Adica picteaza diverse chestii si o sa aiba si o expozitie.

Sau, pana la urma, poate oile nu s-au desteptat peste noapte.. sau peste zi, pentru ca nu stiu cand s-a produs minunea, doar ca proprietarii lor (in cazul evrikai aleia) se cam plictisesc si cauta metode sa iasa in fatza, sa faca poate niste bani si sa ofere subiecte amaratilor ce cauta subiecte pentru diverse tabloide. Ca tare m-as mira sa apara vietatea cu pricina intr-o revista de arta. Come on!

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)