Robii Domnului, Maria si Iosif

Deci finlandezii s-au gandit cum sa dea mana libera pedofililor! Au studiat casatoriile (vreo 700 mai exact) de-a lungul timpului (sec. XVII- prezent) si au ajuns la concluzia ca pentru a avea un trai linistit, fericit s.a.m.d barbatul trebuie sa fie cu 14.6 ani mai in varsta decat femeia. Totusi, dc-i cu mai mult de 20 de ani mai batran tot nu-i bine. Daca-i diferenta mai mica de 3 ani iar nu e bine. Iar pt copii cuminti, devreme acasa si cu accente de sclipire intelectuala diferenta ideala de varsta e de 6 ani.

Ma gandeam la o tigara ca daca-i asa, am in fiecare zi unde sa agatz. In autobuz in drum spre munca. Si incepe Tomi, evident, sa spuna ceva despre maini pe fund. Apoi, dc-i vb de o mana dintr-aia tremuranda si cu proteza in pahar...

Ultima faza, asa de sarbatori: un hotel de pe nu stiu unde ofera cazare gratuita de Craciun cuplurilor ale caror parti componente (el+ea) poarta numele de Maria si Iosif. Sincer? Asta-i discriminare! Pai unde ati vazut voi homosexuali cu numele Maria sau lesbiene cu numele de Iosif?

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii